Ramai DES fara JOB? Cele 4 zodii care sunt mereu CONCEDIATE din cauza atitudinii lor

Astrele nu influenteaza ce tip de colega esti la birou sau cat de mult te plac sefii in functie de zodie, dar isi pot pune amprenta asupra calitatilor tale profesionale. Anumiti nativi intarzie intotdeauna, in timp ce altii ignora deadline-uri importante sau au un spirit combativ care nu le permite sa lucreze bine in echipa – lucruri pe care nu le vei regasi in CV, dar care vor iesi la iveala la job.

Afla care sunt zodiile care au cele mai mari sanse sa fie concediate din cauza atitudinii pe care o adopta!

Leu

Leii sunt recunoscuti pentru abilitatile lor de lider innascut, insa diplomatia nu este intotdeauna punctul lor forte. Atunci cand simt presiunea responsabilitatilor, „Regii Junglei” se transforma in dictatorii biroului, impunandu-si viziunea fara sa accepte alte puncte de vedere. Mai este de mirare ca oamenii se sfiesc sa se implice in proiecte alaturi de ei?  Pentru anumiti nativi, executarea unui ordin este un concept strain, ceea ce le poate afecta relatiile cu superiorii. Pana cand vor reusi sa ajunga in fruntea ierarhiei, Leii trebuie sa invete ce inseamna spiritul de echipa sau risca sa fie concediati!

Scorpion

Desi sunt unul dintre cele mai loiale semne si nu se tem sa isi asume un angajament, Scorpionii pot reactiona in moduri nepotrivite atunci cand simt ca se comite o nedreptate. Intrigile pe care se pricep atat de bine sa le teasa functioneaza uneori, insa ii expun constant riscului de a-si transforma colegii in dusmani. Mai mult, nevoia lor de a controla fiecare detaliu si reactiile pornite din invidie ii pot transforma in „oaia neagra” a companiei. Pentru a-si asigura reinnoirea contractului de munca, Scorpionii ar trebui sa invete sa isi gestioneze mai bine emotiile – fara a isca polemici cu colegii de munca. Inainte de a-si vedea colegii ca pe un obstacol, nativii din Scorpioni ar trebui sa ii perceapa ca pe un aliat!

Gemeni

Nimeni nu poate contesta inteligenta, abilitatile de comunicare si entuziasmul Gemenilor, calitati care le permit acestor nativi sa isi atinga scopurile in timp record. Din pacate, Gemenii au si tendinta de a fi distrasi, dezorganizati si se plictisesc repede, ceea ce ii determina sa extinda mereu termenele-limita. Gemenii se considera maestri ai multitaskingului, asa ca nu se sfiesc sa spuna „Da!” oricarui proiect interesant, inainte de a realiza ca nu vor putea face fata unui volum atat de mare de munca. Strategia care ii va ajuta pe Gemeni sa evite concedierea? Concentreaza-te asupra unei sarcini inainte de a incepe alta, pentru a te asigura ca nu comiti greseli majore din neatentie!

Pesti

Empatia si atentia pe care le-o acorda celor din jur reprezinta calitati valoroase ale nativilor din Pesti, dar, la birou, acestea se pot transforma in vulnerabilitati. Pestii tind sa isi aduca intreg bagajul emotional la birou, ceea ce le poate afecta imaginea profesionala pe care incearca sa o pastreze in anumite contexte. Atunci cand se simt stresati, instinctul le spune sa se refugieze in interiorul lor – din exterior, aceasta atitudine ii poate aliena la locul de munca. Pentru a reusi in cariera, Pestii trebuie sa invete sa isi canalizeze mai bine emotiile, astfel incat sa se poata concentra asupra responsabilitatilor de serviciu, fara sa fie afectati de problemele personale.

Sursa text: divahair.ro