Raman PRIETENI! IOHANNIS: ANTONESCU nu mi-a reprosat ca l-am trimis in SURGHIUN

KLAUS IOHANNIS nu se afla sub nicio forma in conflict cu fostul lider liberal CRIN ANTONESCU! Actualul presedinte al PNL, a declarat, marti, ca a avut o discutie cu ANTONESCU, iar acesta nu i-a reprosat ca l-ar fi trimis in “surghiun” dupa ce a preluat sefia partidului pana la Congresul partidului.

Iohannis a fost intrebat, in cadrul emisiunii Adevarul Live, despre situatia din PNL, ca urmare a retragerii lui CRIN ANTONESCU din fruntea partidului si din pozitia de candidat la prezidentiale.

Citeste si: PNL si PDL, intalnire de taina la sediul din Kiseleff – UPDATE

Acestuia i s-a relatat faptul ca Antonescu a sustinut ca Iohannis nu ar fi deloc strain de unele “jocuri” din PNL care ar fi avut scopul de a-l propulsa in fruntea partidului.

“Nu am urmarit declaratiile, am avut un pic de treaba, dar nu cred ca a facut astfel de afirmatii. Nu le comentez necitindu-le sau nevazându-le in direct. Sigur, de multe ori cineva face o afirmatie care pe urma este interpretata de cineva, pe urma raspunde cineva”, a raspuns Klaus Iohannis.

Liderului PNL i s-a precizat ca liberalul care a raspuns la afirmatiile lui Antonescu a fost Teodor Atanasiu, liderul organizatiei Alba a PNL.

Citeste si: Europarlamentarii PNL intra in PPE de miercuri, PNL va fi membru PPE din septembrie

“Eu zic sa nu exageram cu interpretarile pe interpretari”, a afirmat Iohannis.

Intrebat daca a discutat cu fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, IOHANNIS a raspuns:

“Chiar astazi am discutat, avem o relatie foarte buna si nu mi-a reprosat ca l-am trimis in surghiun sau…e o interpretare excesiva”.

Sursa foto: obiectiv.info