RAMANE DINAMO fara GURITA? SCANDAL MONSTRU in GROAPA

Situatia este din ce in ce mai tensionata la Dinamo. Dupa un inceput slab de sezon, trei victorii si trei infrangeri in competitia interna, oficialii clubului din „Stefan cel Mare” au ajuns la cutite, informeaza jurnalistii de la spynews.ro.

Patronul Ionut Negoita si antrenorul Cosmin Contra sunt in centrul unui scandal care ar putea avea urmari devastatoare. Convins ca tehnicianul i-a dat teapa cu jucatorii pentru care a insistat sa-i fie adusi in aceasta vara, finantatorul „cainilor rosii” a trecut la actiune. Astfel, Negoita l-a pus pe liber pe Juan Albin. Vazut drept fotbalistul cheie de la mijlocul terenului, uruguayanul a dezamagit crunt, iar patronul nu a mai dorit sa risipeasca 15.000 de euro pe luna, atat cat insemna salariul acestuia.

Ba mai mult, Negoita i-a reprosat lui „Gurita” aducerea sud-americanului. „Transferul lui Albin a fost o prostie! Cred ca esti constient de asta, da? Din cauza lui, dar si a ta, a plecat si Azer Busuladzic! L-ai scos din primul 11, ca sa-i faci loc lui Albin”, i-ar fi spus omul numarul 1 de la Dinamo lui Cosmin Contra.

Nemultumit de faptul ca patronul trece peste cuvantul sau, Cosmin Contra a rabufnit: „Da, eu l-am adus pe Albin, dar am spus de la inceput ca trebuie sa avem rabdare cu el. Daca nu s-a putut, atunci poate ca nu mai este nevoie nici de mine la echipa. Vreti sa plec? Plec”, noteaza Spynews.ro.

In varsta de 41 de ani, Cosmin Contra a antrenat, pana acum, urmatoarele echipe: Poli Timisoara, Fuenlabrada, Petrolul Ploiesti, Getafe, Guangzhou, Alcorcon si Dinamo. In 2013, „Gurita” a castigat Cupa Romaniei cu Petrolul.

Sursa foto: gsp