Rambo 5: The Last Blood. Când va fi lansat filmul cu Sylvester Stallone

Sylvester Stallone este foarte activ pe rețelele de socializare, unde își ține fanii la curent cu proiectele viitoare. Anunțul despre “Rambo 5: The Last Blood” nu a fost făcut însă acolo, ci în publicațiile de specialitate.

“Rambo 5: The Last Blood” va fi lansat pe data de 20 septembrie 2019. Lung-metrajul este regizat de Adrian Grunberg și îi mai are în distribuție pe Paz Vega, Sergio Peris-Mencheta și Yvette Monreal. Scenariul este scris de Matt Cirulnick și îl surprinde pe Rambo la o fermă din Arizona, unde se luptă cu tulburarea de stres post-traumatic.

Viața lui se schimbă când îngrijitoarea și bună sa prietenă, Măria, îi cere ajutorul. El e pus în situația sa îi găsească nepoata dispărută în Mexic, pe Gabriella, unde eroul identifică o rețea de trafic uman pe care decide să o închidă. Alături de Sylvester Stallone va juca Paz Vega, care va da viața personajului Carmen Delgrado. Aceasta este o reporteriță care lucrează la o investigație despre cartelul mexican de droguri și care va deveni partenera lui Rambo, întrucât și sora ei a fost răpită de membri ai cartelului.

“Last Blood” este a cincea și posibil ultima parte din franciza Rambo. Primul film al seriei, “First Blood”, a fost lansat în 1982 și a fost urmat de “Rambo: First Blood Part II” în 1985. Din serie fac parte “Rambo III” din 1988 și “Rambo” din 2008. Primele patru filme au adus francizei peste 294 milioane dolari la box office-ul domestic american și 727 milioane de dolari în întreaga lume.

Franciza “Rambo” a încasat peste 300 de milioane de dolari în SUA, iar așteptările sunt ridicate pentru “Last Blood”, despre care se spune că va fi ultimul film din serie pentru Sylvester Stallone, în vârstă de 72 de ani.

Sursa foto: instagram