RAMNICU VALCEA: ELEV TAIAT la GAT de un coleg pe holul LICEULUI

Un elev de 16 ani a fost injunghiat, miercuri dimineata, de un coleg de la Liceul Tehnologic “Magheru” din Ramnicu Valcea.Baiatul a fost taiat la baza gatului cu un briceag si mai avea o plaga si la nivelul mainii stangi, a declarat Adrian Popescu, purtator de cuvant al Serviciului de Ambulanta Valcea, pentru postul de televiziune Antena 3.

Elevul a fost preluat imediat de ambulanta si transportat la spital, unde a fost operat. Adolescentul a fost gasit de medici pe holul liceului, era constient si cooperant. “Avea hemoragie puternica. Urmele de sange de pe holul liceului ne-au condus catre pacient. L-am gasit pe holul liceului la parter, il pusese cineva pe un scaun”, a declarat Popescu.

Postul de televiziune Digi 24 transmite ca cei doi adolescenti s-au certat din cauza unei fete, iar agresorul a fost preluat de politisiti. Inspectoratul Scolar Judetean Valcea va demara o ancheta pentru a afla cum a fost posibil ca unul dintre elevi sa intre in scoala cu un briceag. Florian Nicolae, seful UPU Ramnicu Valcea, a anuntat ca adolescentul ranit este in afara oricarui pericol.

Sursa foto: adevarul