Ramona Fabian vroia sa se casatoreasca! Dezvaluiri SOCANTE facute de Adrian Fabian, fratele solistei

Ramona Fabian este inca vie in memoria familiei sale, dar si a fanilor. La aproape o saptamana de la tragicul accident in care a murit pe loc, fratele ei, Adrian Fabian, a facut o serie de dezvaluiri cutremuratoare despre ultimele ore din viata frumoasei cantarete de muzica populara.

Ramona Fabian si iubitul ei si-au facut planuri de nunta chiar cu cateva ore inainte ca artista sa moara si au vorbit chiar despre cati copii vor avea. Iubitul ei, pe care l-a condus la aeroport in ziua fatidica, tocmai pleca in America, iar Ramona Fabian isi dorea si ea sa calce pe pamantul fagaduintei. Ultimele ore din viata Ramonei Fabian au fost povestite de Adrian Fabian cu glas stins, pentru ziarul Ring. Cu ochii in lacrimi, aproape ca nu-i vine sa creada ca a trecut deja o saptamana de cand sora lui draga nu mai este pe aceasta lume.

“Vineri seara, acum o saptamana, venise la Bucuresti sa-si conduca logodnicul la aeroport. Au ajuns la Otopeni pe la 19.30, ora de decolare fiind 21.30. Alin avea programat de mai mult timp un drum de cateva zile pana in America. Abia plecase de la Londra cand si-a deschis telefonul pentru cateva zeci de secunde. Era unu si un minut. Astepta un «Te iubesc!» de la Ramona si «Mi-e tare dor de tine!». Pe ecran i-au aparut insa zeci de SMS-uri prin care primea nenorocita de veste. Iubita lui tocmai se stingea in comuna Mihai Viteazul. A izbutit sa se tina tare si in cateva ceasuri, numai el stie cum a reusit, a fost inapoi in tara. Tragedia e cu atat mai mare cu cat chiar pe drum spre Bucuresti isi faceau planurile de casatorie, vorbeau despre cati copii vor avea…”, a povestit Adrian Fabian.

Fratele cantaretei Ramona Fabian a mai povestit ca ultimul CD era realizat impreuna cu maestrul Nicolae Botgros si a adaugat ca sora lui incerca sa faca pe toata lumea fericita cu vocea ei, rareori refuzand pe cineva.

“Si-ar fi dorit sa vada America” Ramona a fost o persoana plina de viata, care emana in permanenta veselie in jurul sau, spun toti cei care au cunoscut-o. “Ocrotea pe toata lumea. Era foarte bucuroasa ca ultimul CD inregistrat era realizat impreuna cu maestrul Botgros. Nu stia sa refuze pe nimeni atunci cand era solicitata. Asa a fost intotdeauna. Facea tot posibilul sa ajunga la evenimente. Alerga sa faca lumea fericita pentru ca viata ei era sa cante. Destinul a demonstrat ca poti pleca oricand pe ultimul drum. Si-ar fi dorit sa vada si ea America, dar nu avea viza. Asta a fost viata ei. Nici nu-mi vine sa cred ca a trecut deja o saptamana de cand sora mea nu mai este. Parca astept s-o vad in orice moment”, incheie fratele Ramonei.

Ca o fatidica coincidenta, Ramona Fabian a lucrat mai multi ani la compania omului de afaceri targmuresean Sorin Terbea, care a murit in aceasta vara intr-un accident de elicopter produs in comuna Taureni.