RAMONA MANESCU a caracterizat intalnirea dintre Delegatia PE si FOUAD SINIORA drept una foarte buna

Europarlamentarul liberal RAMONA MANESCU a facut parte din Delegatia Parlamentului European (PE) pentru relatiile cu tarile din Orient care s-a deplasat in Liban pentru o intalnire cu FOUAD SINIORA, fost premier al tarii si presedintele partidului “Future Movement”.

Intalnirea a avut loc, miercuri, la Beit Al-Wasat, principala tema a discutiilor dintre cele doua parti fiind situatia politica din Liban, dar si stabilitatea la nivel regional din zona.

La finele intalnirii, RAMONA MANESCU a declarat pentru agentia de presa libaneza NNA: “Discutiile au fost foarte bune, propunerile si ideile domnului FOUA SINIORA fiind excelente si, totodata vizibile. Sper ca toate fortele politice din Liban sa lucreze impreuna si, imi permiit sa subliniez, ca dialogul ramane la baza pacii si stabilitatiii din aceasta regiune.”

CITESTE SI: RAMONA MANESCU, la Forumul de la Doha: Infrangerea extremismului inseamna crearea de optimism 

Delegatia Parlamentului European pentru relatiile cu tarile din Orient a fost condusa de MARISA MATIAS si RAMONA MANESCU, in cadrul acesteia regasindu-se si seful misiunii UE in Liban, ambasadoarea ANGELINA EICHORST.

Sursa foto: Mondo News