Ramona Manescu a cerut mobilizare maxima la Ministerul Transporturilor

ramona-manescu

Ramona Manescu a preluat, miercuri, mandatul de ministru al Transporturilor, in prezenta premierului Victor Ponta, prilej cu care le-a cerut specialistilor din minister si din institutiile subordonate mobilizare maxima pentru indeplinirea a trei prioritati: accesul la finantare, buna administrare a banilor publici si integritatea procesului de guvernare.

“Prioritatile mandatului meu la Ministerul Transportului sunt accesul la finantare, buna administrare a banilor publici si a institutiei, precum si integritatea procesului de guvernare. O preocupare constanta in activitatea mea va fi sa asigur ministerului accesul la finantare astfel incat proiectele strategice sa fie deblocate si finalizate in bune conditii. Buna administrare a banilor si institutiilor publice din subordinea ministerului este principiul dupa care vom actiona de aici inainte. Asta inseamna ca lucram in echipa, dar in acelasi timp ne asumam si raspunderea individuala, ne mobilizam si responsabilizam profesionistii din interiorul ministerului pentru a duce la bun sfarsit, la termen, toate proiectele agreate”, a declarat Ramona Manescu, la preluarea mandatului.

Liberala a tinut sa atraga atentia celor implicati in activitatea Ministerului Transporturilor sa dea dovada de integritate si a avertizat ca va sanctiona orice derapaj. Totodata, Ramona Manescu a dispus sa se faca o evaluare urgenta a activitatii ministerului si le-a cerut specialistilor institutiei mobilizare maxima.

“Cer tuturor celor implicati in activitatea ministerului sa dea dovada de integritate. Voi fi extrem de atenta la acest aspect si voi sanctiona orice derapaj. Nu voi cere 100 de zile de analiza, dar va urma o perioada de evaluare si organizare pe care trebuie sa o parcurgem rapid deoarece exista asteptari mari si o nerabdare fireasca de a se primi raspunsuri. Le cer tuturor specialistilor din minister si din institutiile subordonate mobilizare maxima pentru a indeplini aceste 3 prioritati: 1) acces la finantare, 2) buna administrare a banilor publici si 3) integritate”, a mai spus noul ministru al Transporturilor.