RAMONA MANESCU a prefatat agenda de lucru a PARLAMENTULUI EUROPEAN

Europarlamentarul PNL/PPE RAMONA MANESCU a prefatat, pe pagina sa oficiala, Agenda activitatilor din Parlamentul European aferenta saptamanii 21-27 noiembrie 2016.

„In aceasta saptamana Parlamentul European se reuneste in sesiune plenara, in sediul sau de la Strasbourg. Ca de fiecare data, sesiunea de la Strasbourg are un calendar plin, cu sesiuni de lucru programate pana tarziu, dupa ora 23.00.

Trei subiecte de pe ordinea de zi le consider a fi de o importanta speciala si cu un impact profund pe termen mediu si lung. Impactul lor se va resimti atat la nivelul Uniunii in ansamblu, cat si la nivelul Statelor Membre, inclusiv de catre Romania.

Este vorba despre:

Raportul „Uniunea Europeana a Apararii” – ce se dezbate in sedinta de luni dupa amiaza si va fi supus votului marti;

Raportul „Punerea in aplicare a politicii de securitate si aparare comune” – ce se dezbate in sedinta de marti dupa amiaza si va fi supus votului miercuri;

Raportul „Comunicarea strategica a UE pentru a contracara propaganda partilor terte impotriva sa” – ce se dezbate in sedinta de marti dupa amiaza si va fi supus votului miercuri.

Despre fiecare in parte, mai multe detalii pot fi aflate folosind link-urile atasate.

Efectele in plan practic acopera zona de securitate, relatia dintre Statele Membre si raportul acestora cu institutiile europene, relatia cu NATO si raporturile cu vecinatatile sudica si estica”, se arata in postarea eurodeputatei RAMONA MANESCU.

Sursa foto: politico.eu