RAMONA MANESCU a primit vizita a zece masteranzi de la diferite UNIVERSITATI din ROMANIA

Europarlamentarul PNL/PPE RAMONA MANESCU a primit, la Bruxelles, zece tineri masteranzi de la diferite universitati din Romania. Aceasta intalnire a facut parte din cadrul programului finantat de Parlamentul European referitor la cunoasterea institutiilor europene

“In cadrul programului finantat de Parlamentul European, de cunoastere a institutiilor europene, astazi am avut placerea de a primi in vizita 10 tineri, masteranzi la diferite universitati din Romania. Este unul dintre cele mai de success programe ale Parlamentului European, institutia atragand peste 300.000 de vizitatori anual.

Vizita inseamna mult mai mult decat o simpla excursie in “capitala” Uniunii Europene. Cei care vin prin acest program de vizite au acces in interiorul Parlamentului si participa la un seminar in care le sunt prezentate toate informatiile esentiale despre Parlament, Comisie si Consiliu, in plus avand posibilitatea de a adresa intrebari direct celor care lurcreaza in aceste institutii”, se arata in postarea de pe pagina de Facebook a eurodeputatei RAMONA MANESCU.

Sursa foro: facebook / RAMONA MANESCU