Ramona Mănescu a salutat renașterea sultanatului Omanului în diverse domenii

Yousuf bin Alawi bin Abdullah, ministrul responsabil pentru afaceri externe al Omanului  a primit în clădirea Ministerului de Externe, luni, o delegație a Grupului parlamentar de prietenie Uniunea Europeană (UE) – Oman, condus de Ramona Mănescu, conducătorul grupului parlamentar.

Reuniunea a examinat mijloacele de consolidare a relațiilor existente între sultanatul Omanului și UE și de sprijinire a cooperării economice și a schimburilor comerciale dintre cele două părți. Aavut loc și un schimb de opinii cu privire la aspectele regionale și internaționale și la subiectele de interes comun.

Bin Alawi a subliniat importanța acestei vizite în consolidarea relațiilor bilaterale dintre sultanatul și țările europene, subliniind rolul jucat de Grupul parlamentar de prietenie UE-Oman în întărirea relațiilor dintre cele două părți. La rândul ei, Ramona Manescu a salutat renașterea  sultanatului Omanului, realizată în diverse domenii. Ea și-a exprimat speranța că în cadrul  acestei vizite își va atinge obiectivele dorite în consolidarea cooperării dintre sultanatul și UE.

La întâlnire au participat doctorul Badriya bint Ibrahim Al Shihiyah, membru al Consiliului de Stat și Najeem bin Sulaiman Al Abri, ambasadorul sultanatului în Regatul Belgiei și în UE.