RAMONA MANESCU a transmis un MESAJ de FELICITARE Majestatii Sale Regele Marocului Mohammed al VI-lea

Europarlamentarul PNL/PPE RAMONA MANESCU a transmis un mesaj de felicitare cu ocazia aniversarii a 17 ani de cand Majestatea Sa Regele Marocului Mohammed al VI-lea s-a urcat pe tron. In calitate de membra a Comisiei de Afaceri Externe a Parlamentului European, RAMONA MANESCU a participat, in calitate de invitat, la receptia oferita cu aceasta ocazie de Ambasada Marocului.

“Regatul Marocului a sarbatorit ieri 17 ani de la urcarea pe tron a actualului Rege, Majestatea Sa Mohammed VI. In calitate de membra a Comisiei de Afaceri Externe a Parlamentului European am fost invitata la receptia organizata de Ambasada Regatului Marocului cu aceasta ocazie.

Cu o dinastie ce dateaza din 1666 si o descendenta ce il leaga pe Majestatea Sa direct de Profetul Mohammed, Marocul este un caz special in tumultuoasa regiune a Africii de Nord si a Orientului Mijlociu. O tara care evolueaza in loc sa explodeze, Marocul a fost si ramane un partener important pentru Romania – intre primii doi de pe continentul African.

In acelasi timp, Marocul reprezinta un partener important al Uniunii Europene in efortul de stabilizare a regiunii. Profit de aceasta deosebita ocazie pentru a felicita Regatul Marocului si a transmite o urare de sanatate si fericire pentru Majestatea Sa alaturi de poporul sau.

Eid Mubarak!”, se arata in postarea de pe pagina de Facebook a europarlamentarului RAMONA MANESCU.  

Sursa foto: ramona-manescu.ro