Ramona Manescu, actiune de suflet pentru persoanele asistate social care iau masa la cantina de la Spitalul Sf. Nectarie. FOTO

Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, a participat, marti, la o actiune de suflet pentru persoanele asistate social. Ministrul liberal a servit pranzul la cantina de la Spitalul Sf. Nectarie din Sectorul 6, acolo unde peste o suta de persoane iau masa in fiecare zi.

Sprijinita de Lavinia Sandru si Ionela Nastase, Ramona Manescu i-a servit pe fiecare in parte cu bucate calde si gustoase. Actiunea Ramonei Manescu a fost o surpriza pentru persoanele asistate social, care i-au multumit personal pentru gestul special, de suflet, facut de ministrul Transporturilor.

Ulterior, ministrul a postat pe Facebook cateva imagini de la actiunea de ieri, insotite de urmatorul mesaj:

“Astazi am servit la masa oamenii ce iau pranzul la cantina sociala a Spitalului Sf. Nectarie. Mi-au fost alaturi cu sufletul, cu generozitate si multa disponibilitate, Lavinia Sandru (Realitatea) si Ionela Nastase (RTV). Le multumesc cat se poate de sincer pentru sprijin si gestul lor absolut minunat.

Deasemenea, doresc sa le multumesc tuturor celor ce fac eforturi si au grija ca peste o suta de oameni sa primeasca in fiecare zi o masa calda, indestulatoare si cat se poate de gustoasa. Merita sa te lupti si sa mergi mai departe pentru astfel de oameni, romanii mei. Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va dea Sarbatori Fericite!”, a scris Ramona Manescu.

Spitalul social Sfantul Nectarie din Bd. Uverturii nr.81, Sectorul 6 ofera servicii medicale diverse, la preturi sociale, la standarde de calitate de nivel european.

Deschiderea acestui spital este rezultatul eforturilor depuse de administratia locala a Sectorului 6 Bucuresti. Unitatea dispune de o echipa de specialisti selectata dintre cei mai tineri medici specialisti din Bucuresti.

Spitalul are o policlinica cu medici de diverse specialitati si saloane cu cate 2 si 4 paturi pentru internari permanente. Hrana calda este asigurata de cantina spitalului unde igiena si calitatea alimentelor este asigurata zilnic dupa standarde de calitate recunoscute la nivel national.

Laboratorul spitalului este acreditat RENAR si ofera o gama larga de analize medicale cu plata si in regim compensat prin sistemul de protectie sociala pus la punct in colaborare cu Directia de Protectie Sociala a Sectorului 6.

Spitalul este dotat cu o ambulanta pentru interventii de urgenta si transport medical asistat de medic si se afla pozitionat strategic in aceeasi incinta cu statia de Ambulanta a Sectorului 6.