RAMONA MANESCU: Am introdus in Master Planul pentru Transporturi toate proiectele de care Buzaul avea nevoie

RAMONA MANESCU, fost ministru al Transporturilor si europarlamentar, se afla marti in judetul Buzau unde participa la o intalnire a retelei electorale liberale din aceasta zona.

Pe agenda discutiilor care au loc la Buzau, dar si la Ramnicu Sarat, Valea Ramnicului si comuna Ziduri se afla si subiectul legat de ALEGERILE LOCALE PARTIALE care vor avea loc in 25 mai.

Liberalii au doi candidati foarte puternici la ALEGERILE LOCALE PARTIALE, sustinuti de comunitatile locale: VALENTIN URLOIU si CONSTANTIN MIHAI.

Citeste si: RAMONA MANESCU, la Galati: “Suntem oameni de actiune. Facem ceea ce spunem ca facem” 

“In Buzau, prezenta estimata la vot este sub 20%. Din acest motiv, orice vot conteaza cat cinci”, a declarat CRISTI BAGIU, presedintele Consiliului Judetean, in deschiderea discutiilor din cadrul intalnirii retelei electorale PNL Buzau.

La randul sau DORIN BADULESCU, candidatul Buzaului pe lista PNL la ALEGERILE EUROPARLAMENTARE,  a adaugat ca electorii din zona de sud-est a tarii ”trebuie sa stie ca cei pe care-i trimit la Bruxelles fac 70% din legislatia care se aplica ulterior in Romania”.

Citeste si: RAMONA MANESCU: O noua MARE GENERATIE de LIBERALI vine din spate 

“Buzoienii trebuie sa stie ca Europarlamentarii sunt cei care se lupta pentru proiectele locale la Bruxelles. Am introdus in Master Planul pentru Transporturi toate proiectele de care Buzaul are nevoie. La fel am procedat si pentru celelalte zone ale tarii, vorbind cu cei care reprezinta acele zone, cei care stiu de ce proiecte de infrastructura are nevoie orasul, comuna sau judetul. Acum incearca unii sau altii sa scoata proiecte, sa le mute, sa le schimbe. Trebuie sa stie ca monitorizez soarta acelor proiecte. Toate sunt prioritati locale si de ele depinde bunastarea oamenilor, capacitatea de dezvoltare a comunitatilor locale, crearea de locuri de munca”, a declarat RAMONA MANESCU in timpul intalnirii de la Buzau.

Sursa foto: Mondo News