RAMONA MANESCU: Am parasit USL din bun simt si din RESPECT fata de cei care ne-au ales. GALERIE FOTO

RAMONA MANESCU,  candidat PNL la ALEGERILE EUROPARLAMENTARE din 25 mai, si-a cotinuat, joi, intalnirile cu electoratul liberal din judetul Braila.

Intr-o conferinta de presa sustinuta alaturi de senatorul liberal CATALIN BOBOC si doctorul Cristian Pricop la sediul Partidului National Liberal (PNL) din Braila, RAMONA MANESCU a explicat celor prezenti principalele motive pentru care liberalii au ales sa paraseasca Uniunea Social Liberala (USL).

„USL-ul a inceput ca o miscare a bunului simt, pentru ca noi am crezut ca putem sa ne unim fortele. Era nevoie si de politici de stanga si de politici de dreapta, pentru a fi mai bine. In momentul in care iti dai seama ca bun simt ai doar tu, din BUN SIMT parasesti o alianta care nu are nicio legatura cu ce ti-ai dorit tu pentru oameni. Am PARASIT USL din BUN SIMT si din RESPECT fata de cei care ne-au ales”, a declarat RAMONA MANESCU in cadrul conferintei de presa.

Citeste si: RAMONA MANESCU inspira INCREDERE. Un brailean i-a dedicat un catren legat de PE. GALERIE FOTO 

Imediat dupa intalnirea cu jurnalistii, fostul ministru al Transporturilor a facut o vizita in comuna braileana Mircea Voda acolo unde s-a intalnit electoratul liberal pastorit de primarul ALEXANDRU MOSESCU si viceprimarul AURELIAN PARLOG.

“Discutam cu domnul Zamfir Peltea, petrolist de la schelele din Oprisanesti si unul dintre liberalii organizatiei locale… sunt putine lucruri de care primarul Mosescu sa nu se fi ocupat pentru comuna: iluminat public, finalizarea canalizarii, renovarea scolii, a caminului cultural si a dispensarului, parc, teren de sport.

Cel mai bun exemplu: astazi primarul lipsea din comuna fiind plecat la Braila pentru semnarea contractului de finalizare a asfaltarii strazilor din comuna!

Citeste si: RAMONA MANESCU: Am batut tara de la sud la nord si de la est la vest si am observat o lipsa majora de continut a campaniei 

Si nu se va opri aici: a adus in comuna o investitie in sonde de gaz (nu de sist!), se deschide un cabinet stomatologic si pe viitor vrea sa foloseasca bani europeni pentru dezvoltarea unei sere pe cateva hectare din terenul liber al comunei.

Acesta este cel mai bun exemplu al unui primar gospodar, al unei gandiri liberale. Iar cu sprijinul pe care primarii liberali il vor avea de la mine in cadrul activitatii mele din Parlamentul European, in curand vom vedea si sere la Mircea Voda!”, a rezumat RAMONA MANESCU intalnirea din Mircea Voda.

La revenirea in orasul Braila, RAMONA MANESCU s-a intalnit cu reteaua electoral liberal din oras, la reuniune luand parte si CATALIN BOBOC, presedintele PNL Braila, doctoral Cristian Pricop, deputatul PNL VASILE VARGA si ALEXANDRU DANAILA-ZAHARIA, viceprimarul liberal din Braila.

 “In media nu se vorbeste suficient despre ALEGERILE EUROPARLAMENTARE si despre insemnatatea Parlamentului European pentru omul de pe strada.

Dar, pentru ca am avut o RELATIE buna cu primarii liberali, cu alesii locali ai PNL, pentru ca i-am ajutat si sprijinit, oamenii din comunele si orasele brailene stiu ca drumul sau scoala sau reteaua de apa-canal din satul fiecaruia au fost reabilitate cu bani europeni. Oamenii stiu si ca aceste realizari s-au intamplat pentru ca primarii liberali care s-au blocat in birocratia de la Bucuresti au avut o mana intinsa de la Bruxelles. La fel se va intampla si de acum incolo.

Citeste si: RAMONA MANESCU: Am introdus in Master Planul pentru Transporturi toate proiectele de care Buzaul avea nevoie 

Asta trebuie sa spuneti mai departe, pentru ca dumneavoastra sunteti cei care intrati zilnic in contact cu oamenii din Braila.

Si trebuie sa le spuneti si despre ce va urma. Despre cei 800 de milioane de euro pentru care m-am luptat sa fie asigurati prin “CONNECTING EUROPE FACILITY” pentru portul Braila si celelalte 16 porturi romanesti de la Dunare. Acesti bani vor insemna in Braila DEZVOLTAREA PORTULUI, interconectarea lui, CRESTEREA TRAFICULUI de MARFURI adica: LOCURI de MUNCA, venituri mai mari si pentru oameni si pentru bugetele locale, intr-un cuvant BUNASTARE!”, a declarat RAMONA MANESCU.

In cursul zilei de vineri, RAMONA MANESCU se va afla la Constanta unde a participat la o emisiune la DIGI TV de la ora 09.00, urmata de mai multe intalniri si o deplasare in judet.

Sursa foto: Mondo News