RAMONA MANESCU: Amenintarea terorista nu tine cont de granite sau de barierele trecutului

Europarlamentarul PNL/PPE RAMONA MANESCU a facut, pe pagina personala de Facebook, o scurta sinteza a intalnirii dintre membrii Parlamentelor Nationale si europarlamentarii PPE, in cadrul acesteia discutandu-se mai multe probleme de actualitate. Discutiile s-au axat, in principal, pe criza refugiatilor si pe terorismul global.

“Ieri, membri ai Parlamentelor Nationale si europarlamentari ai Grupului ‪#‎PPE s-au intalnit pentru a discuta probleme actuale, precum ‪#‎terorismul si criza ‪#‎refugiatilor. Din dezbateri si din informarile reciproce a reiesit clar nevoia unei mai bune cooperari si comunicari intre serviciile nationale de informatii.

Lumea s-a schimbat foarte mult in perioada scursa de la Razboiul Rece, iar construite atunci trebuie profund regandite. Amenintarea terorista nu tine cont de granite sau de barierele trecutului, din contra, profita de ele. Intr-un spatiu al liberei circulatii, comunicarea rapida si eficienta in domeniul informatiilor poate salva vieti”. a scris RAMONA MANESCU pe pagina sa de Facebook.

Sursa foto: ramona-manescu.ro