RAMONA MANESCU: BREXIT – O Uniune Europeana mai mica, mai slaba si mai vulnerabila

Europarlamentarul PNL/PPE RAMONA MANESCU a avut o prima reactie dupa ce Marea Britanie a votat pentru iesirea din Uniunea Europeana (UE). In opinia europarlamentarului roman, BREXITUL va transforma UE intr-o alianta mai mica, mai slaba si mult mai vulnerabila in fata amenintarilor de orice fel.

In plus, RAMONA MANESCU a subliniat faptul ca Romania nu va fi ocolita de probleme si ca romanii vor avea nevoie de anumite raspunsuri care sa le confere mai multa certitudine si siguranta pentru viitor.

„Este o zi trista pentru constructia Europeana. Iesirea Marii Britanii lasa in urma o Uniune Europeana mai mica, mai slaba si mai vulnerabila in fata problemelor pe care le intampina atat in interior cat si in vecinatatile Sudica si Estica.

CITESTE SI: RAMONA MANESCU DESPRE MASACRUL DE LA ORLANDO: UN ATAC ASUPRA NOASTRA, A TUTUROR, A MODULUI NOSTRU DE VIATA SI AL VALORILOR IN CARE CREDEM

Romania nu va fi ocolita de probleme, iar in fata acestei noi situatii suntem obligati sa venim cu un raspuns care sa ofere romanilor mai multa certitudine si siguranta pentru viitor. Din acest raspuns, trei elemente cheie nu trebuie sa lipseasca: participarea noastra la Uniunea Europeana, apartenenta la NATO si parteneriatul strategic cu Statele Unite.

Lor li se pot adauga o colaborare mai apropiata cu tarile din Centrul si Estul Europei precum si construirea unei zone de stabilitate si cooperare in jurul bazinului Marii Negre”, a scris RAMONA MANESCU pe pagina sa oficiala.

Sursa foto: ramona-manescu.ro