RAMONA MANESCU: Constanta este o destinatie importanta a FONDURILOR EUROPENE

RAMONA MANESCU, fost ministru al Transporturilor si europarlamentar, a participat sambata la intalnirea cu membrii retelei electorale desfasurata la sediul Partidului National Liberal din Constanta.

RAMONA MANESCU impreuna cu GHEORGHE DRAGOMIR, presedintele organizatiei locale si VICTOR MANEA, vicepresedintele PNL Constanta, au participat la discutiile care s-au axat pe tema ALEGERILOR EUROPARLAMENTARE din 25 mai si a programului cu care liberalii vin in fata ELECTORATULUI.

Citeste si: RAMONA MANESCU discuta cu tinerii liberali pe plaja din Mamaia 

“Constanta este o destinatie importanta a FONDURILOR EUROPENE, beneficiaza de proximitatea celui mai mare port de la Marea Neagra, port de importanta strategica nu doar pentru oras si judet ci pentru intreaga tara, iar investitiile in infrastructura judetului si dezvoltarea portului inseamna pentru constanteni locuri de munca, venituri mai mari si o viata mai buna”, a declarat RAMONA MANESCU.

Citeste si: ANTONESCU, despre EUROPARLAMENTARE: Suntem hotarati sa CASTIGAM! 

In cursul diminetii zilei de sambata, RAMONA MANESCU, alaturi de presedintele CSL, Claudia Benchescu, a participat, pe plaja de Cotton Beach Club din Mamaia, la o intalnire cu tinerii liberali de la malul marii. 

Sursa foto: Mondo News