Ramona Manescu: Declaratiile lui Radu Stroe au deranjat pe toata lumea in PNL

Ramona Manescu se aliniaza majoritatii membrilor PNL care s-au declarat deranjati de atitudinea colegului de partid Radu Stroe. Fostul ministru al Transporturilor si-ar dori ca Stroe sa isi “dea seama, in al 12-lea ceas, ca a facut rau partidului”.

“Declaratiile domnului Radu Stroe au deranjat pe toata lumea din PNL. Cu totii au cerut masuri impotriva dansului. Libertatea de opinie in PNL este foarte comuna. Ce ne deranjeaza cel mai mult, insa, este atunci cand cineva cu greutate ca domnul Stroe, isi exprima opiniile nu in contradictoriu, ci impotriva partidului, in public, la televiziune”, a declarat Manescu in studioul B1 Tv.

Acum cateva zile, Radu Stroe a fost invitat in studioul Antenei 3, unde a  vorbit despre ruperea USL ca o greseala comisa de liberali. De altfel, Stroe s-a declarat, de la bun inceput, impotriva iesirii PNL de la guvernare.

“Ca este sau nu apropiat de PSD, nu stiu. Putea sa spuna aceste lucruri in orice studio de televiziune ca tot prejudicia partidul”, a comentat Ramona Manescu cu privire la participarea lui Stroe la emisiunea respectiva.

Citeste si: Ramona Manescu, despre coruptie: Te sperie! Eu nu ma simt corupta

Marti, in cadrul Biroului Politic National al PNL, Radu Stroe ar putea fi exclus din PNL daca nu da semnale clare ca isi revizuieste atitudinea fata de partid.

“Nu stiu ce planuri are dansul. Ma deranjeaza ca face lucruri impotriva partidului. Daca are un plan care aduce prejudicii PNL, poate sa faca ce a facut si domnul Tariceanu, sa plece din partid. Nu e suparare ca domnul Stroe se intelege bine cu domnul Ponta.

Au fost doua propuneri(n.r.- in PNL): fie excludere , fie suspendare. Dansul are posibilitatea sa explice. Mi-ar parea rau sa pierdem un membru de calibrul lui. Dansul a contribuit in acest partid.

Sper sa isi dea seama in al 12-lea ceas ca a facut rau partidului. Daca nu se mai simte atasat fata de partid, nu pot decat sa regret”, a conchis Ramona Manescu.