RAMONA MANESCU despre programul de intalniri lunare intre europarlamentarii romani si Guvern

Europarlamentarul PNL/PPE RAMONA MANESCU a participat, marti, la intalnirea dintre premierul DACIAN CIOLOS europarlamentarii ROMANI de la Bruxelles, la finele discutiilor fiind stabilit si un program de intalniri constante, lunare, intre acestia si Guvernul de la Bucuresti.

Aceste intalniri au menirea de a armoniza pozitiile pe subiecte de politica externa dar si in politicile sectoriale de interes pentru Romania. In continuare va prezentam mesajul postat de RAMONA MANESCU pe pagina sa de Facebook.

CITESTE SI:  RAMONA MANESCU: LIBERA CIRCULATIE IN INTERIORUL GRANITELOR UE ESTE UNUL DINTRE CASTIGURILE CONSTRUCTIEI EUROPENE

“La intalnirea de astazi cu domnul Premier Dacian Ciolos, alaturi de subiectul ‪#‎MCV si rezultatul pozitiv al discutiei pe aceasta tema cu domnul Jean Claude Juncker, am convenit un program de intalniri lunare intre europarlamentarii romani si Guvern pentru armonizarea pozitiilor pe subiecte de politica externa dar si in politicile sectoriale de interes pentru Romania.

Astfel, printre temele abordate au fost cele legate de efortul umanitar si implicarea Romaniei in criza refugiatilor, dar si despre sprijinul militar pe linie ‪#‎NATO si securitatea la ‪#‎MareaNeagra. De asemenea, am discutat despre politicile in domeniul energiei si asigurarea unui mix energetic care sa asigure independenta Romaniei. Urmatoarea intalnire va avea loc la Bucuresti, peste o luna”, a notat RAMONA MANESCU.

Sursa foto: adevarul