RAMONA MANESCU discuta cu tinerii liberali pe plaja din Mamaia

Fostul ministru al Transporturilor, RAMONA MANESCU, alaturi de presedintele CSL, Claudia Benchescu, participa, sambata, pe plaja de Cotton Beach Club din Mamaia, la o intalnire cu tinerii liberali de la malul marii.

“Voi fi impreuna cu Claudia Benchescu si foarte multi tineri liberali pe plaja de la Cotton Beach Club unde TNL impreuna cu CSL au in derulare un frumos eveniment”, sustine RAMONA MANESCU, pe pagina sa de socializare.

Addictive Elements (Tennebreck/Tyst) se vor ocupa de muzica, iar Mika Violin va oferi un Show Live incendiar pentru toti cei care isi doresc sa se distreze cu adevarat in mini-vacanta. Astfel, programul de sambata include Addictive Elements (Tennebreck/ Tyst), Mika Violin – Show Live, concurs de zmee si, bineinteles, discutii despre tineri si politica.

Vezi aici galerie foto cu Ramona Manescu in vizita in judetul Constanta

Intalnirea cu membrii TNL  si CSL din municipiul Constanta are loc dupa ce RAMONA MANESCU a mers in doua localitati din judet, pentru a discuta cu autoritatile locale si cu cetatenii. Astfel, in prima zi a lunii mai, candidatul PNL la alegerile europarlamentare a vizitat localitatile Pecineaga si Ovidiu si a vorbit, printre altele, despre fondurile europene si despre cum pot fi ajutati oamenii de la Bruxelles.

“Am fost la Pecineaga, in Constanta, alaturi de Gheorghe Dragomir , presedintele PNL Constanta si domnul Paslaru, un primar foarte gospodar si apropiat de consatenii sai. Am intalnit oameni calzi si muncitori, o organizatie liberala de toata isprava. (…) Am vorbit despre ce a reusit sa faca pana acum echipa liberala de la primarie, problemele pe care le-au avut in accesarea fondurilor europene, mai ales pe masura 3.2.2., despre ce ar dori sa faca in continuare pentru oamenii din Pecineaga si cum pot fi sprijiniti de la Bruxelles cu o informatie, cu un schimb de experienta sau chiar cu o initiativa legislativa – de exemplu modificarea limitei de varsta la programul Tanarul Fermier”, a spus RAMONA MANESCU.

Foto: Mondo News

Citeste si: Crin Antonescu: Daca nu era Ramona Manescu, toate porturile Romaniei ar fi fost in domeniul privat al lui Mazare