RAMONA MANESCU il sprijina pe candidatul PPE, Antonio Tajani, la sefia Parlamentului European

Europarlamentarul PNL/PPE RAMONA MANESCU il sprijina pe candidatul PPE la sefia Parlamentului European: „Experienta lui Antonio Tajani aduce cu sine capacitatea de a construi punti intre diferitele grupuri politice” este de parere eurodeputatul liberal.

In cadrul sesiunii plenare de la Strasbourg din 16-19 ianuarie 2017, Parlamentul European va organiza alegeri pentru functia de presedinte al forului. Eurodeputatul RAMONA MANESCU (PNL, PPE) si-a aratat sprijinul pentru Antonio Tajani, candidatul PPE pentru sefia Parlamentului European, argumentand ca acesta va reusi sa uneasca grupurile politice prezente in Parlamentul European.

”Experienta sa aduce cu sine capacitatea de a construi punti intre diferitele grupuri politice ale acestui for si o voce puternica in exterior”, a transmis, pe pagina sa de Facebook, RAMONA MANESCU.

Antonio Tajani a fost ales la finalul anului trecut drept candidatul grupului PPE pentru alegerile privind sefia Parlamentului European.

Alegerile pentru sefia Parlamentului European au provocat sciziuni in randul familiilor politice traditionale, grupul PPE criticand grupurile socialistilor si liberalilor europeni pentru incalcarea acordului de sustinere reciproca incheiat in 2014. Acordul prevedea ca in prima parte a legislaturii europene, presedintia PE va fi detinuta de S&D (Martin Schulz fiind presedinte), iar in a doua parte de catre PPE.

Sursa foto: ramona-manescu.ro