RAMONA MANESCU, impresionata de COPIII din comuna Oancea, judetul Galati

RAMONA MANESCU, fost ministrul al Transporturilor si europarlamentar, se afla, duminica, 11 mai, in judetul Galati, unde participa alaturi de liberalii galateni la mai multe evenimente si actiuni care fac parte din campania pentru alegerile europarlamentare din 25 mai.

In cadrul vizitei intreprinse in comuna Oancea, RAMONA MANESCU a fost profund impresionata de copiii din localitate, pe care doreste sa ii invite la Bruxelles pentru a arata tuturor talentul de care dau dovada, dar si portul traditional romanesc specific zonei.

Citeste si: RAMONA MANESCU, LA GALATI: “SUNTEM OAMENI DE ACTIUNE. FACEM CEEA CE SPUNEM CA FACEM”

“Am reusit sa-i smulg domnului primar Victor Chiriloaie din Oancea promisiunea de o ajuta pe doamna profesoara care se ocupa de acesti copii minunati, care vrea sa infiinteze in comuna un ansamblu folcloric.

Abia astept sa-i invit pe copii la Bruxelles sa arate tuturor cat de talentati sunt si ce port frumos avem pe malul Prutului!”, a declarat europarlamentarul RAMONA MANESCU.

Comuna Oancea, judetul Galati, are oportunitati frumoase de dezvoltare, oferite de lunca generoasa a Prutului si reteaua pentru irigatii deja prezenta ce poate fi usor continuata si exploatata. Aceasta localitate beneficiaza deja de echipamente noi de irigatii, o donatie a Ambasadei Japoniei ce asigura o suprafata de 300 ha per sezon.

Citeste si: RAMONA MANESCU, MESAJ PENTRU REGELE MIHAI I CU OCAZIA ZILEI REGALITATII

“Primarul Chiriloaie face cu viceprimarul sau Avadanei (n.r-Pericle) o echipa liberala extraordinara aici, iar ce au reusit ei sa faca in Oancea starneste invidia tuturor comunelor din jur!”, a mai punctat candidatul PNL la alegerile europarlamentare din 25 mai, RAMONA MANESCU.

Sursa foto: Mondo News