RAMONA MANESCU, in vizita in comuna liberala unde infractionalitatea este MINIMA

Fostul ministru al Transporturilor, RAMONA MANESCU, candidat din partea liberalilor pentru un nou mandat in Parlamentul European, isi continua campania electorala in  tara inaintea alegerilor din 25 mai.

RAMONA MANESCU a ajuns, luni, in judetul Vrancea, in comuna Slobozia Bradului condusa de edilul liberal Valerica Zamfirescu. Candidatul PNL pentru un nou mandat in Parlamentul European a reiterat importanta pe care o au fondurile europene pentru dezvoltarea si bunastarea unui oras si a unei localitati. In acest sens, Slobozia Bradului este o comuna vranceana care poate fi luata drept model pentru alte localitati desi, din cei 7.000 de locuitori, circa 70% sunt romi.

Citeste si: RAMONA MANESCU, LA GALATI: OAMENII TREBUIE SA AFLE CA EXISTA SI ALTCEVA IN AFARA DE ACUZATII, AMENINTARI SI SCANDAL

“Va spun de la inceput ca primul gand al unora este gresit! In localitate nu sunt conflicte, infractionalitatea este minima, nu mai exista paza comunala din 2001, magazinele nu au gratii.

Exista in schimb zeci de proiecte finalizate, aflate in derulare sau pregatite pentru finantare din fondurile europene 20014-2020. Toate acestea au imbunatatit enorm viata locuitorilor comunei. Nu este loc sa le mentionez pe toate, dar din domeniile pe care le acopera, ne dam seama de ce primarul se afla la al patrulea mandat: scoli si gradinite renovate sau construite de la zero, dispensar si centru de zi, alimentari cu apa, canalizare si statii de epurare, modernizare drumuri, baie comunala, camin cultural, sala de sport, piata agro-alimentara, reparatii si modernizari la lacasele de cult.”, a declarat RAMONA MANESCU.

Citeste si: RAMONA MANESCU: MULTUMIM GIMNASTELOR! MULTI COPII VOR FI INSPIRATI DE ACESTE FETE SI VOR FI ATRASI DE SPORT

Pe langa faptul ca Valerica Zamfirescu se afla in al patrulea mandat, anul acesta edilul a primit de la Asociatia Comunelor din Romania distinctia de “PRIMAR DE PATRU STELE”.

“Iar domnul Valerica Zamfirescu este doar unul din sutele de primari de patru stele pe care ii au liberalii!”, a conchis RAMONA MANESCU.