RAMONA MANESCU, la Constanta: PSD are de ce sa se teama! In localitatile unde este primar liberal, se vede diferenta

Fostul ministru al Transporturilor, RAMONA MANESCU, efectueaza o vizita electorala in judetul Constanta, unde are o serie de intalniri cu primarii si cetatenii mai multor comune.

Dupa vizitele facute in cateva localitati constantene, RAMONA MANESCU a aratat ca se vede diferenta de la o localitate la alta si a subliniat ca PSD are de ce sa se teama, deoarece se vede diferenta acolo unde este un primar liberal.

“Mergand prin judetul Constanta, din localitate in localitate, imi dau seama ca PSD are de ce sa se teama! Se vede diferenta acolo unde este un primar liberal! Am vazut cum locuitorii comunei Baraganu ii invidiaza pe vecinii din Valu lu Traian. Cei din Baraganu vad cum in Valul lui Traian se inmultesc proiectele: apa, canal, gaze, centru de tineret, locuinte pentru tineri, sala de sport, locuinte sociale, piata agro-alimentara, electrificare, camin cultural, dispensar, parc… De ce? Un primar gospodar, un primar liberal”, a declarat RAMONA MANESCU.

Vezi si alte aspecte din cadrul vizitei Ramonei Manescu in judetul Constanta

Situatia este valabila si la nivel national si nu numai in cazul primarilor, fostul ministru punctand competenta liberalilor din Guvern si din Parlamentul European.

“Oamenii vad diferenta! La fel se vede in Vrancea, in Braila, in Tulcea, in Galati sau Buzau. La fel se vede in toata tara! Si nu este doar cazul primarilor. Liberalii au avut oameni competenti si muncitori si in Guvern. La fel au in Parlamentul European si in Parlamentul Romaniei. Iar in toamna Romania are sansa sa aiba si un Presedinte liberal”, a mai spus RAMONA MANESCU.

Citeste si: Ramona Manescu: Am parasit USL din bun simt si din respect pentru cei care ne-au ales