RAMONA MANESCU, la Galati: Oamenii trebuie sa afle ca exista si altceva in afara de acuzatii, amenintari si scandal

Fostul ministru al Transporturilor, RAMONA MANESCU, candidat din partea liberalilor pentru un nou mandat in Parlamentul European, a declarat duminica, in cadrul unei vizite electorale in judetul Galati, ca este important ca in aceasta campanie pentru PE oamenii sa afle ca exista si altceva in afara de acuzatii, amenintari si scandal.

“Daca atat de multi oameni au venit azi in Barcea, o mica comuna din Galati, condusa de un primar liberal care a castigat primul mandat la 35 de ani, ganditi-va cati sunt in toata tara! Sute de astfel de intalniri, sute de mii de oameni cu care ne intalnim, cu care discutam, la ale caror intrebari raspundem. Este un efort important si necesar, care trebuie facut pentru ca oamenii sa afle ca exista si altceva in afara de acuzatii, amenintari si scandal”, a spus RAMONA MANESCU, aflata in comuna galateana Barcea.

Citeste si: Ramona Manescu, la Galati: Banii europeni vor contribui la dezvoltarea traficului pe Dunare

RAMONA MANESCU a tinut sa sublinieze ca oameni precum primarul comunei Barcea au facut tot ce le-a stat in putinta pentru a concretiza proiectele promise, iar acolo unde nu au reusit cu bani din buget sau de la judet, au reusit cu fonduri europene.

“Exista proiecte pentru Romania si pentru Romani, iar acest lucru este dovedit de oameni precum Zamfir Constantin, primarul din Barcea, care, acolo unde nu a reusit nici cu banii din buget si nici cu banii de la judet, a reusit cu banii de la Bruxelles. Iar rezultatele se vad cu ochiul liber in comuna si in calitatea vietii oamenilor”, a mai spus liberala RAMONA MANESCU.

Citeste si: Adina VALEAN: Noi, liberalii, consideram ca protectia sociala trebuie dirijata catre cei care chiar au nevoie