RAMONA MANESCU, la Galati: “Suntem oameni de actiune. Facem ceea ce spunem ca facem”

RAMONA MANESCU, fost ministrul al Transporturilor si europarlamentar, se afla, duminica, in judetul Galati, unde participa alaturi de liberalii galateni la mai multe evenimente si actiuni care fac parte din campania pentru alegerile europarlamentare din 25 mai.

In comuna Jorasti, acolo unde a participat la adunarea publica de la Caminul Cultural alaturi de presedintele PNL Galati, Victor Paul Dobre, si viceprimarul localitatii, Viorel Tufa, europarlamentarul RAMONA MANESCU a subliniat importanta credibilitatii europarlamentarului in ochii cetateanului si a reiterat insemnatatea actiunilor si masurilor luate in Parlamentul European pentru mediul de afaceri romanesc.

Citeste si: RAMONA MANESCU, MESAJ PENTRU REGELE MIHAI I CU OCAZIA ZILEI REGALITATII

“Noi suntem oameni onesti, nu promitem mai mult decat stim ca putem face. Suntem si oameni de actiune. Facem ceea ce spunem ca facem. Suntem si mandri ca suntem romani. Dar vrem sa fim si oameni prosperi, pentru ca fara prosperitate, mandria ramane un cuvant gol. De aceea in Parlamentul European sustinem acele masuri care sa ajute oamenii de afaceri, mai departe sa creeze locuri de munca, venituri mai mari si bunastare.

Aici, la Jorasti, o mica comuna din Galati, aceasta inseamna prima intabulare gratuita pentru ca pamantul sa poata fi pus in valoare. Inseamna bani pentru irigatii si un drum decent cu sprijin de la Consiliul Judetean”, a punctat RAMONA MANESCU.

Citeste si: MANIFESTUL PNL PENTRU PE 2014: IMPLEMENTAREA STRATEGIEI DUNARII

Inainte de a ajunge la Jorasti, candidatul PNL la alegerile europarlamentare din 25 mai a efectuat si o vizita in Colegiul numarul 9 Galati, in piata din Micro 14, alaturi de Sorin Danaila si George Stanga  Sorin Ungurianu.

La finalul zilei in Galati, RAMONA MANESCU va participa, incepand cu ora 19.00, la o intalnire cu cetatenii Galatiului pe faleza Dunarii. Aici, alaturi de tinerii liberali din judet vor fi impartite materiale informative si se vor initia discutii cu oamenii.

Sursa foto: mondonews.ro