RAMONA MANESCU le multumeste alegatorilor: Aveti in mine un ambasador ce va lupta pentru voi!

Fostul ministru al Transporturilor, RAMONA MANESCU, le multumeste romanilor care duminica si-au exprimat votul la alegerile europarlamentare, subliniind insa ca pentru PNL a fost o campanie dura, partidul fiind atacat ca niciodata in istoria sa recenta.

“Multumesc tuturor romanilor care au iesit astazi la vot. Gestul lor este unul profund democratic, indiferent de optiunea avuta. Imi pare rau ca numarul celor care au ales sa-si exprime astazi o opinie prin vot nu a fost mai mare. Refuzul celorlalte partide de a veni cu programe in fata electoratului nu a adus nimic bun, generand dezinteres si o lipsa de continut real al acestei campanii. Campania a fost una dura pentru Partidul National Liberal, care a fost atacat poate ca niciodata in istoria recenta”, a scris RAMONA MANESCU pe pagina sa de Facebook.

Afla aici rezultatele alegerilor europarlamentare anuntate de BEC

RAMONA MANESCU a tinut sa-i asigure pe alegatorii sai ca va fi un ambasador care va lupta pentru romani la Bruxelles. 

“Aceasta lupta insa ne-a intarit, ne-a unit si ne-a demonstrat justetea cauzei si argumentelor noastre. Multumesc tuturor celor care au dus greul campaniei: membrii si simpatizanti, primari si consilieri locali, deputati si senatori, lideri de filiala si presedinti ai organizatiilor de tineret. Ei cu totii sunt o echipa extraordinara, ei reprezinta PNL-ul. Va multumesc tuturor, liberali, simpatizanti, lideri sau alegatori si va asigur ca aveti in mine un ambasador ce va lupta pentru voi!”, a mai scris fostul ministru al Transporturilor.

Alianta PSD-UNPR-PC a obtinut cele mai multe procente la alegerile europarlamentare 37,25% , urmata de PNL, care a obtinut 14,86 %, si de PDL, care are 12,26% din voturi, arata primele rezultate partiale anuntate luni dimineata de Biroul Electoral Central. Urmatoarele date de la BEC vor fi transmise la ora 11.00.

Prezenta la urne pe tara la alegerile europarlamentare a fost, duminica, pana la ora 21,00, de 32,16%, potrivit datelor furnizate de Biroul Electoral Central (BEC).