RAMONA MANESCU: Liberalismul se exprima FOARTE BINE in PNL; cat de liberali pot fi cei care au plecat din partid sa se alature PSD-ului?

Europarlamentarul liberal RAMONA MANESCU a declarat vineri seara intr-o emisiune de la postul B1 TV ca liberalismul se exprima foarte bine in PNL si si-a exprimat indoiala in legatura cu calitatea de liberali a celor care au plecat din partid pentru a se alatura PSD-ului.

“Eu sunt in PNL din ’90, din februarie ’90. Nu m-am mutat nici la aripi, aripioare. Stiti ca, la un moment dat, s-au mai frant mici aripi din PNL, una o fransese chiar domnul Tariceanu, a revenit, in fine, e o moda, se poarta. Pana una alta, sigur ca au fost nemultumiri, si atunci cand am facut USL-ul au fost foarte multi liberali nemultumiti si atunci cand am plecat din USL au fost unii nemultumiti, insa liberalii si liberalismul se exprima foarte bine si foarte liber si foarte articulat in PNL. Nu opreste nimeni din PNL un coleg sa se exprime, si asta s-a vazut foarte clar”, a spus eurparlamentarul PNL.

Citeste si: Inca doi deputati PLEACA din PNL pentru a i se ALATURA lui Tariceanu

RAMONA MANESCU a mai spus ca cei care au plecat din PNL au o agenda si si-a exprimat neincrederea in legatura cu liberalismul acestora.   

Citeste si: DEMISIE IN PNL: Mihai Stanisoara a demisionat din partid pentru a se alatura lui Tariceanu

“Acum, cei care au plecat, sigur ca au o agenda si, acum numai daca ma gandesc la faptul ca s-a creat o platforma, o asociatie, asociatia avea in minte, sigur, foarte clar, infiintarea unui nou partid, un partid care de fapt sa se alature PSD-ului si sa spijine PSD-ul sub acest pretext al USL-ului. Deci, de cat liberalism pot sa-i banuiesc eu pe acei colegi, cu tot respectul pentru foarte multi dintre ei, daca ei creeaza un partid doar ca sa se alature PSD-ului?”, a spus Manescu.