RAMONA MANESCU, mesaj pentru Regele Mihai I cu ocazia Zilei Regalitatii

RAMONA MANESCU, fost ministrul al Transporturilor si europarlamentar, a participat sambata, 10 mai, la evenimentul oferit de Familia Regala a Romaniei, cu ocazia Zilei Regalitatii, traditionalul “Garden Party”, oferit de Familia Regala a Romaniei in curtea Palatului Elisabeta.

“Ma alatur si eu celor care ii multumesc astazi (n.r-10 mai) Majestatii Sale Regele Mihai I si Casei Regale a Romaniei pentru tot ce au daruit Romaniei si romanilor, pentru dragostea neconditionata si grija continua.

Urez Majestatii Sale Regele Mihai I si Familiei Regale sa aiba parte de multi ani cu sanatate si bucurie si imi exprim speranta ca urmatorul 10 mai va fi pentru toti Sarbatoare Nationala”, a declarat RAMONA MANESCU.

Participantii la eveniment au fost incantati de Muzica Reprezentativa a Ministerului Apararii Nationale si Yakerii Acrobati care au survolat cerul de deasupra Palatului Elisabeta.

Citeste si: RAMONA MANESCU VA PARTICIPA LA GARDEN PARTY DE LA PALATUL ELISABETA

Insa cu adevarat cel mai placut lucru pentru toti cei prezenti a fost compania Altetelor Lor Regale, Principesa Mostenitoare, Principele Radu, Principesa Maria si Principele Nicolae.

La eveniment participa, anual, membri ai Parlamentului si ai Guvernului Romaniei, membri ai Corpului Diplomatic acreditat la Bucuresti, alesi locali din zeci de orase si comune ale tarii, mari oameni de stiinta si de arta, sportivi de prestigiu mondial, reprezentanti de seama ai mediului de afaceri, studenti, elevi, copii.

Evenimentul marcheaza, alaturi de alte manifestari, cele trei momente importante din istoria Romaniei care s-au petrecut in data de 10 mai:

Proclamarea Regelui Carol I ca “Domnitor al Romaniei” la 10 mai 1866;
Proclamatia solemna de Independenta facuta de Regele Carol I la 10 mai 1877;
Incoronarea Regelui Carol I ca “Rege al Romaniei” si ridicarea Romaniei la rang de Regat.

Citeste si: MANIFESTUL PNL PENTRU PARLAMENTUL EUROPEAN 2014: FINANTAREA TERMINALELOR MULTIMODALE

Duminica, 11 mai 2014, RAMONA MANESCU se va afla in judetul Galati unde va participa alaturi de liberalii galateni la mai multe evenimente si actiuni ce fac parte din campania pentru alegerile europarlamentare din 25 mai.

Programul incepe la ora 9, cu emisiunea “Punctul pe I” de la VOX TV Galati, moderata de Miruna Mihailovici. La emisiune mai participa si domnul Sorin Danaila, candidatul PNL in Colegiul 9 din Galati pentru Camera Deputatilor.

Ziua continua cu:

– o vizita in Colegiul numarul 9 Galati, in piata din Micro 14, alaturi de Sorin Danaila , George Stanga  Sorin Ungurianu;

– ora 11 prezenta in Comuna Jorasti, la adunarea publica de la Caminul Cultural al localitatii, alaturi de Victor Paul Dobre – presedintele PNL Galati si Viorel Tufa – viceprimarul localitatii;

– ora 13 vizita in orasul Beresti, unde va fi inaugurat sediul PNL din localitate. La intalnire mai participa Victor Paul Dobre – presedintele PNL Galati si Mircea Cristea, directorul AFDJ Galati;

– ora 15.30 adunare publica in comuna Cavadinesti, alaturi de Victor Paul Dobre – presedintele PNL Galati, Mircea Cristea, directorul AFDJ Galati si George Stanga – presedintele tinerilor liberali din Galati;

– ora 16.15 vizita comuna Oancea, alaturi de primarul Chiriloaie Victor si viceprimarul comunei Avadanei Pericle, ambii membri PNL;

Citeste si: RAMONA MANESCU: O NOUA MARE GENERATIE DE LIBERALI VINE DIN SPATE

Comuna are oportunitati frumoase de dezvoltare oferite de lunca generoasa a Prutului si reteaua pentru irigatii deja prezenta ce poate fi usor continuata si exploatata.

Comuna Oancea beneficiaza deja de echipamente noi de irigatii, o donatie a Ambasadei Japoniei ce asigura o suprafata de 300 ha per sezon.

– ora 19.00, plimbare pe faleza Dunarii, unde alaturi de tinerii liberali galateni vor fi impartite materiale informative si se vor initia discutii cu cetatenii Galatiului.

Sursa foto: mondonews.ro