Ramona Manescu: Metroul din Drumul Taberei va fi gata in 2016

ramona_manescu

Alte doua subiecte de interes abordate de Ramona Manescu, ministrul Transporturilor, pe parcursul emisiunii „Dupa 20 de ani” difuzata de postul Pro Tv, duminica dimineata, au fost cele legate de stadiul si, totodata, finalizarea lucrarilor metroului din Drumul Taberei, dar si de situatia companiei de transport aerian Tarom.

Intrebat de moderatori despre stadiul in care se afla lucrarile la magistrala de metrou care va lega Drumul Taberei cu Pantelimon, ministrul Transporturilor a dat asigurari ca totul se desfasoara conform planului initial.

„Metroul va fi gata in anul 2016, in conditiile in care banii alocati sunt la zi, companiile si-au indeplinit toate conditiile, termele fiind cele stabilite. In plus, vremea tine cu noi, lucrarile, atat la suprafata, cat si in subteran se desfasoara potrivit graficului in aceste zile. Astfel, in primavara vom putea inchide carosabilul”, a conchis Ramona Manescu.

Chestionata asupra situatiei de la Tarom, Ramona Manescu a spus ca principala preocupare referitoare la compania aeriana este cea legata de innoirea flotei.

„In prezent am incheiat discutiile cu o serie de companii in legatura cu innoirea flotei Tarom fara costuri foarte mari, mai precis incercam sa realizam acest lucru in limita bugetului disponibil, fara costuri foarte mari”, a spus ministrul Transporturilor.

Sursa foto: realitatea.net