RAMONA MANESCU: Multumim gimnastelor! Multi copii vor fi inspirati de aceste fete si vor fi atrasi de sport

RAMONA MANESCU, candidat PNL pentru un nou mandat in Parlamentul European, a tinut sa felicite echipa nationala de gimnastica a Romaniei pentru rezultatele exceptionale obtinute la Campionatul European de la Sofia. 

“Felicitari Larisa Iordache, Diana Bulimar, Stefania Stanila, Silvia Zarzu si Andreea Munteanu! Felicitari si antrenorului Octavian Bellu!”, a scris RAMONA MANESCU pe pagina sa de Facebook.

Fostul ministru al Transporturilor a tinut sa sublinieze ca performanta obtinuta de aceste “fete de aur” va inspira multi copii sa se indrepte catre sport.

“Multi copii vor fi inspirati de aceste fete de aur si vor fi atrasi de sport. Multumim fetelor!”, a mai scris RAMONA MANESCU.

Citeste si: RAMONA MANESCU, la Galati: Oamenii trebuie sa afle ca exista si altceva in afara de acuzatii, amenintari si scandal

Reamintim ca Romania a incheiat, duminica, participarea la Campionatul European de gimnastica feminina, junioare si senioare, de la Sofia, cu un bilant de noua medalii, din care doua de aur, cinci de argint si doua de bronz, obiectivul fiind de castigare a trei-patru medalii.

Larisa Iordache este singura gimnasta care si-a trecut in cont doua medalii de aur la Europenele din 2014, aur cu echipa si la sol, fiind aproape si de prima treapta a podiumului la barna, finala in care a fost favorita, dar a cucerit medalia de argint.

Citeste si: Larisa Iordache a devenit campioana europeana la sol

Bilantul Romaniei la Campionatul European de la Sofia este urmatorul:

Senioare – aur pe echipe si in finala la sol (Larisa Iordache), argint la barna (Larisa Iordache), bronz la sarituri (Larisa Iordache)

Junioare – argint la individual-compus si sarituri (Laura Jurca), la barna si sol (Andreea Iridon), bronz la echipe.