RAMONA MANESCU prefateaza vizita Delegatiei Grupului PPE in REPUBLICA MOLDOVA

Europarlamentarul PNL/PPE RAMONA MANESCU a anuntat, prin intermediul unei postari pe pagina sa de Facebook, vizita delegatiei Grupului Popular European in Republica Moldova. Din cadrul delegatiei conduse de Sandra Kalniete face parte si europarlamentarul Cristian Preda.  

„O delegatie a Grupului Partidului Popular European, condusa de vicepresedinta Sandra KALNIETE, va vizita Republica Moldova intre 20 si 21 octombrie 2016. Din delegatie fac parte Cristian Dan PREDA, in calitate de coordonator al Comisiei pentru afaceri externe (AFET), si Laima Liucija ANDRIKIENĖ membru in aceeasi Comisie.

Joi, membrii delegatiei se vor intalni cu Ambasadorul UE in Republica Moldova, Pirkka TAPIOLA. De asemenea, este prevazuta si o intrevedere cu reprezentanti ai Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), Liliana PALIHOVICI, Andrei SPINU si Victor ROSCA, precum si cu membri ai organizatiilor non-guvernamentale. Vineri, parlamentarii europeni vor avea o intalnire cu presedintele Nicolae TIMOFTI si vor avea reuniuni separate cu Maia SANDU (Partidul Actiune si Solidaritate), Andrei NASTASE (Platforma „Dreptate si adevar”) si Iurie LEANCA (Partidul Popular European din Moldova)”, se arata in postarea europarlamentarului RAMONA MANESCU de pe pagina sa de Facebook.

Sursa foto: realitatea