RAMONA MANESCU: PSD, piatra de moara care a BLOCAT toate DECIZIILE corecte din USL

Ramona MANESCU, fost ministru al Transporturilor si europarlamentar, a fost prezenta luni seara la lucrarile DELEGATIEI PERMANENTE a PNL HUNEDOARA care s-au desfasurat la Sala Sporturilor din Deva. Ramona MANESCU si-a inceput discursul tinand sa le multumeasca liderilor locali pentru toate bataliile castigate pana in prezent, dar si sa le impartaseasca impresiile pe care le-a adunat in cursul zilei atunci cand s-a intalnit cu mai multi cetateni din diferite localitati din judet.

“Este bine sa ne aflam in preajma unor veritabili campioni asa cum sunteti dumneavoastra colegii nostrii de la Hunedoara, voi cei care ati castigat atatea batalii pana acum si alaturi de care vom castiga si altele de acum incolo. PNL este un partid puternic, un partid in care oamenii au incredere. Si astazi m-am convins dupa ce am discutat cu cetatenii m-am convins ca oamenii au incredere in noi si ne asteapta inapoi la guvernare”, a declarat Ramona MANESCU.

Citeste si: NORICA NICOLAI: Noi trebuie sa construim Europa intai in Romania si pe urma la Bruxelles 

In continuare fostul ministru al Transporturilor a vorbit despre schimbarile pe care le propun liberalii dupa acest an electoral, dar si despre “piatra de moara” pe care a reprezentat-o PSD-ul in momentul in care exista USL.

Citeste si: RAMONA MANESCU, despre eliminarea vizelor pentru Moldova: Un pas important catre structurile si valorile europene 

“Asa cum am promis, il vom schimba din fruntea tarii pe Traian Basescu in urma alegerilor din toamna. Il vom schimba cu domnul presedinte Crin Antonescu, dar am mai promis ceva si anume sa guvernam correct si sa aducem prosperitate. Sa avem investitii si sa avem o justitie corecta. O parte dintre ele am reusit sa le onoram, iar celelalte le vom onora atunci cand vom fi singuri la guvernare si atunci cand nu vom mai avea piatra de moara de gat care se numeste PSD, acea piatra de moara care nu a facut altceva decat sa blocheze toate masurile corecte si reale pe care noi am fi vrut sa le luam asa cum am promis in campania din 2012. Minciunile, lozincile si toata propaganda pe care le auzim de la fostii nostri parteneri nu mai conteaza. O sa vedeti ca oamenii cand se vor prezenta la urne vor vota PNL”, a continuat Ramona MANESCU.

“Nu trebuia poate sa ne aliem cu PSD-ul, sau poate ca trebuia sa plecam mai repede din alianta, sunt lucruri pe care oamenii mi le-au transmis. Acum suntem singuri si putem sa demonstram forta pe care o avem”, a mai adaugat fostul ministru.

Sursa foto: mondo news