Ramona Manescu: PSD-ul, fara PNL, nu ar fi ajuns niciodata la guvernare

Ramona Manescu, unul dintre candidatii importanti ai liberalilor la alegerile europarlamentare din 25 mai, a participat duminica la Delegatia Permanenta a Partidului National Liberal – Filiala Galati

Ramona Manescu a tinut sa sublinieze faptul ca social democratii nu ar fi ajuns niciodata la guvernare fara sprijinul primit din partea liberalilor, dar si faptul ca PNL va reusi sa isi ia inapoi ce i se cuvine atat la apropiatele alegeri europarlamentare, cat si la cele prezidentiale din toamna.

“Vreau sa va spun ca PSD-ul, fara PNL, nu ar fi ajuns niciodata la guvernare. PNL-ul, prin istoria sa, prin ceea ce a dovedit ca poate, prin credibilitatea sa, a girat constructia numita USL si a dus-o la victorie in decembrie 2012. PNL nu plange acum dupa bucatica de guvernare pierduta, inegal impartita cu PSD.Vom lua singuri ce ni se cuvine”, a spus Ramona Manescu.

Citeste si: Ramona Manescu: Fara masuri liberale, care sa aduca crestere economica, nu exista nici suport pentru indeplinirea promisiunilor. FOTO

“Nu vom lua puterea pentru noi, ci pentru cei care ne-au ales, pentru bunastarea celor multi, pentru o Romanie puternica cu un cuvant greu de spus in Europa. Suntem cel mai puternic partid de dreapta si depinde de noi sa indeplinim cea mai importanta promisiune facuta, aceea de a da un presedinte liberal tarii.

Prima incercare, foarte importanta, o reprezinta momentul alegerilor europarlamentare din 25 mai. A doua incercare va fi in toamna, cand Romania isi va alege un nou presedinte. Sunt sigura ca liberalii vor dovedi forta pe care o au in ambele situatii, iar Romania va avea prima data sansa reala a unui presedinte liberal”, a conchis aceasta.

Sursa foto: Mondo News