RAMONA MANESCU: Romania a inteles importanta conectarii sale la politica europeana

Europarlamentarul liberal RAMONA MANESCU a declarat duminica, pentru MONDO NEWS, ca Romania a inteles importanta conectarii sale la politica europeana si ca, totodata, politicienii de pe batranul continent apreciaza rolul jucat de tara noastra la nivelul Uniunii Europene (UE)

“Sprijinul oferit in campanie de liderii marilor familii politice europene este o dovada ca Romania a inteles importanta conectarii sale la politica europeana, dar si ca politicienii europeni apreciaza rolul jucat de tara noastra la nivelul UE. Este clar ca maturizarea clasei politice nu putea evita integrarea sa in politica europeana. Romanii, fie ca traiesc in tara sau in afara sa, sunt cei care au de castigat de pe urma fiecarui pas inainte al clasei politice.

CITESTE SI: MONICA MACOVEI solicita, de urgenta, prelungirea programului de votare la sectiile din DIASPORA 

Scrisoarea Cancelarului german, Angela Merkel, sprijinul oferit de PPE prin prezenta secretarului sau general, Antonio Lopez, la lansarea candidaturii lui Klaus Johannis la Presedintia Romaniei, sosirea la Bucuresti, cu acelasi scop, al Presedintelui PPE, Joseph Daul arata ca Dreapta din Romania este importanta pentru Dreapta europeana. Interesul acordat de Stanga europeana nu poate avea decat un impact pozitiv pentru cea din tara. Este pentru prima data cand asistam la o conectare a celor mai importante alegeri din Romania la mizele de nivel european“, sustine europarlamentarul PNL Ramona Manescu.

CITESTE SI: Cristi Preda: Ponta ii obliga pe romanii din strainatate la o noapte de COMUNISM, refuzand sa deschida noii sectii de vot 

Sursa foto: mondo news