RAMONA MANESCU s-a intalnit cu primarii din localitatile brailene Bertestii de Jos si Victoria

RAMONA MANESCU, candidat PNL la ALEGERILE EUROPARLAMENTARE, s-a aflat miercuri dupa amiaza in comuna braileana Bertestii de Jos unde a discutat cu primarul Costel Capbun.

Disctia s-a axat pe marginea celor doua proiecte ale primariei din Bertestii de Jos, acestea fiind depuse cu succes spre finantare din Fondul pentru Pescuit, la care se adauga alte doua proiecte pe alte surse bugetare.

In timpul intrevederii cu RAMONA MANESCU, primarul Capbun si-a exprimat multumirea fata de iesirea de la guvernare a liberalilor declarand ca PNL “si-a luat soarta in maini pentru a apara principiile si proiectele pe care le sustine”.

Citeste si: RAMONA MANESCU s-a intalnit cu autoritatile din Tufesti, judetul Braila

La scurt timp dupa plecarea din Bertestii de Jos, RAMONA MANESCU impreuna cu echipa sa a ajuns in alta comuna braileana, Victoria, unde a urmat o runda de discutii cu primarul Stavarel Dorobantu si viceprimarul Nechifor Mihaius. Cei doi isi doresc sa atraga o finantare mai mare in comunitatea lor pentru a duce la bun sfarsit renovarea si extinderea scolii cu inca sase sali de clase.

Spre seara, periplul RAMONEI MANESCU s-a incheiat in cartierul Radu Negru din Braila acolo unde, impreuna cu viceprimarul Alexandru Danaila-Zaharia, organizatorul intalnirii, a purtat o discutie cu locuitorii din zona.

Citeste si: RAMONA MANESCU va efectua un veritabil tur de forta in judetul Braila 

RAMONA MANESCU, candidat PNL la ALEGERILE EUROPARLAMENTARE,  va sustine joi dimineata o conferinta de presa care va incepe la ora 10.00, dupa care va participa la intalnirile cu echipele liberale si electorii din comunele brailene Gradistea si Mircea Voda.

Sursa foto: Mondo News