RAMONA MANESCU se afla in judetul Constanta, pe 3 Mai va merge pe plaja Cotton Beach din Mamaia

Fostul ministru al Transporturilor, RAMONA MANESCU, se afla zilele acestea in judetul Constanta, unde va discuta cu cetatenii, inclusiv din mediul rural, despre cum le poate influenta Parlamentul European viata de zi cu zi, iar in weekend va participa la o intalnire cu tinerii liberali de la malul marii.

Candidatul PNL la alegerile europarlamentare a avut deja o prima intalnire, joi, cu primarul liberal al comunei Pecineaga si a discutat cu cetatenii comunei despre ce inseamna Parlamentul European pentru o localitate dobrogeana de doar 3.000 de locuitori.

Citeste siCrin Antonescu: Daca nu era PNL si Ramona Manescu, toate porturile Romaniei ar fi fost in domeniul privat al lui Mazare

RAMONA MANESCU a vorbit cu oamenii din localitatea constanteana si despre politicile europene si cum aceste lucruri destul de abstracte pentru cei din mediul rural le afecteaza totusi viata de zi cu zi.

Intre 1 si 3 mai tinerii liberali organizeaza pe plaja Cotton Beach din Mamaia mai multe concerte (Addictive Elements), concursuri (fotbal si volei pe plaja) si evenimente pentru tineri. Sambata, fostul ministru liberal se va afla in statiunea Mamaia, alaturi de tinerii din PNL Constanta.

Mondo News iti recomanda si: Ramona Manescu: PSD – piatra de moara care a blocat toate deciziile corecte din USL

“Este o ocazie buna pentru tinerii care nu sunt implicati politic sa discute cu cei de varsta lor si sa-i intrebe ce-i atrage sa activeze intr-un partid politic si de ce ar trebui sa-si exprime votul pe 25 mai. Pe 3 mai voi fi si eu acolo impreuna cu Claudia Benchescu, presedinta studentilor liberali si candidata pe lista PNL pentru Parlamentul European”, a precizat RAMONA MANESCU.