RAMONA MANESCU se va intalni cu membrii liberali din Galati si Tecuci

RAMONA MANESCU, fost ministru al Transporturilor si candidat al Partidului National Liberal (PNL) la ALEGERILE EUROPARLAMENTARE din data de 25 mai, se va afla duminica in judetul Galati acolo unde va participa la cateva intalniri cu membrii liberali.

Dupa turul de forta din judetele Constanta si Braila, RAMONA MANESCU se afla la Galati. De la ora 10.30 eurocandidatul PNL va participa la o intalnire cu membrii liberali care va avea loc in incinta Teatrului Muzical din urbea de la malul Dunarii, apoi de la 11.30, impreuna cu SORIN  DANAILA, va fi prezent o intalnire cu cetatenii Colegiului 9 din Galati. 

Citeste si:  RAMONA MANESCU, la Constanta: PSD are de ce sa se teama! In localitatile unde este primar liberal, se vede diferenta 

RAMONA MANESCU se va deplasa apoi la Tecuci pentru a onora invitatia primita de la organizatia locala. Intalnirea va avea loc la Casa de Cultura, apoi fostul ministru al Transporturilor va pleca spre localitatea Draganesti acolo unde va avea loc o adunare publica. Ultimele doua intalniri cu cetatenii din judetul Galati vor avea loc in comunele Barcea si Liesti, ambele fiind programate in cursul dupa-amiezii. 

Citeste si: RAMONA MANESCU la Congresul ALDE: Liberalii au cele mai bune solutii pentru Europa. VIDEO 

Sursa foto: facebook.com