Ramona Manescu: Sper ca proiectele care au venit de la autoritatile tulcene in cadrul Master Planului de Transporturi sa nu dispara subit

Ramona Manescu, fostul ministru al Transporturilor si candidat pe listele Partidului National Liberal la alegerile europarlamentare din luna mai, a fost prezenta sambata la Braila pentru a discuta cu autoritatile locale pe marginea proiectelor care se afla in implementare pe fonduri europene in alocarea financiara 2007-2013 sau au fost propuse spre selectare si eligibilitate la finantare pe Master Planul de transporturi aflat in faza finala de elaborare la ministerul Transporturilor.

Cu aceasta ocazie, Ramona Manescu a declarat ca spera ca proiectele propuse autoritatilor tulcene in timpul mandatului sau sa nu dispara subit sau sa fie inlocuite cu altele aparute dintr-un joben magic de culoare rosie.

“Sper ca proiectele care au venit de la autoritatile tulcene spre evaluare si, ulterior, finantare, in cadrul Master Planului de Transporturi, proiecte de importanta regionala majora pentru judetul Tulcea dar si judetele vecine, sa nu dispara subit din lista spre a fi inlocuite de altele, aparute peste noapte dintr-un joben rosu si magic. Eu le-am inteles importanta si beneficiile ce se contorizeaza in locuri de munca, deschideri si viabilizari ale unor zone izolate, surse suplimentare pentru bugetele locale. De aceea le-am sustinut si le-am propus consultantilor de la AECOM ce au ca sarcina evaluare si prioritizarea diferitelor proiecte”, a declarat Ramona Manescu.

Iata lista completa a proiectelor locale (Tulcea) la care a facut referire fostul ministru al Transporturilor:

drumul expres Braila-Tulcea-Constanta
aeroportul Tulcea
balizaj pe Dunare
achizitii si modernizari de nave utilitare pentru sectorul Dunarii maritime
consolidari de maluri
sisteme de control si indepartare a poluarii cauzate de nave.

Sursa foto: Mondo News