Ramona Manescu: Vom verifica cu atentie cursurile pe care le fac soferii si vom aduce unele modificari

Ramona Manescu

Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, a declarat vineri, cu referire la tragicul accident produs in cursul diminetii in Ungaria, in care au murit 3 romani si alti 18 au fost raniti, ca va dispune o serie de verificari la transportatori si la cei care organizeaza cursuri pentru soferi si a atras atentia ca in situatia in care va gasi nereguli, va reactiona foarte dur.

“Voi face o serie de verificari pentru a cunoaste situatia si daca voi gasi nereguli, voi reactiona foarte dur, nu voi permite derapaje. Voi comunica presei ce am gasit si care sunt solutiile pe care le propun”, a precizat Ramona Manescu, intr-o interventie la Romania TV.

In ceea ce priveste legislatia, ministrul transporturilor a spus ca se va face o analiza a cursurilor pe care le fac soferii, iar daca va fi cazul, se va face o interventie in lege.

“Cu siguranta daca ne referim la seria de accidente petrecute in ultima perioada si situatiiile tragice cu care ne-am confruntat in timp, am avea nevoie sa ne mai uitam o data cu atentie pe cursurile pe care le fac soferii, sa aducem unele modificari. Pe fond, daca putem sa prevenim accidentele, e bine sa o facem si sa intervenim in legislatie, introducand cursurile necesare”, a mai spus Ramona Manescu.