RAMONA MANESCU va efectua un veritabil tur de forta in judetul Braila

RAMONA MANESCU, fost ministru al Transporturilor si europarlamentar, se afla miercuri in judetul Braila acolo unde va efectua un veritabil tur de forta in cadrul CAMPANIEI ELECTORALE pentru ALEGERILE EUROPARLAMENTARE.

RAMONA MANESCU a participat, miercuri dimineata, la emisiunea electorala difuzata de TV Braila, alaturi de senatorul liberal CATALIN BOBOC.

Citeste si: RAMONA MANESCU: Am introdus in Master Planul pentru Transporturi toate proiectele de care Buzaul avea nevoie 

La scurt timp dupa plecarea din studio, candidatul liberal s-a indreptat spre comuna Tichilesti acolo unde va purta o serie de discutii cu primarul Davidescu pentru a pune la punct modalitatea in care se va obtine sprijinul financiar de care are nevoie  localitatea braileana pentru a putea realize reteaua de apa-canal si, in special conectarea la apa curenta a satului Albina.

Citeste si: RAMONA MANESCU, in judetul Buzau: LIBERALII, capabili sa sustina proiecte, locuri de munca si bunastare. GALERIE FOTO 

RAMONA MANESCU isi va continua periplul prin judetul Braila, fostul ministru al Transporturilor avand programate o serie de intalniri in comunele Tufesti, Bertestii de Jos si Victoria, pentru ca ziua de miercuri sa fie incheiata de discutiile pe care RAMONA MANESCU le va purta cu locuitorii din cartierul brailean Radu Negru.

Sursa foto: facebook.com