Ramona Manescu va fi invitata, duminica, la emisiunea “Dupa 20 de ani”

Ramona Manescu, ministrul transporturilor, va fi invitata duminica, 15 decembrie, de la ora 10.00, in studioul emisiunii „Dupa 20 de ani” difuzata de postul Pro Tv. Principalele subiecte abordate de ministrul Manescu sunt legate de prioritatile institutiei pe care o conduce in 2014, dar si de ce a suparat-o ministrul Bugetului, Liviu Voinea.

Cristian Leonte, moderatorul emisiunii si jurnalistii Cristian Hostiuc (director editorial Ziarul Financiar) si Claudiu Pandaru (director editorial Gandul.info) au aflat de la ministrul Transporturilor care sunt proiectele care vor fi inaugurate in 2014.

Telespectatorii Pro Tv pot afla, duminica, la “Dupa 20 de ani”, ce masuri are de gand sa aplice ministrul Transporturilor pentru a stopa furturile de material de cale ferata, dar si care sunt principalele probleme ale ministerului condus de Ramona Manescu.

Ramona Manescu a vorbit si despre proiectul urias care se va derula gratie investitiilor chineze. Inelul feroviar din jurul Capitalei si linia feroviara de mare viteza care va traversa tara de la vest la est sunt alte doua subiecte abordate in cadrul emisiunii de maine.

Sursa foto: stirileprotv.ro