RAMONA MANESCU va sustine o prezentare la evenimentul organizat de Directia de Comunicare a PE

Europarlamentarul PNL/PPE RAMONA MANESCU a prefatat, pe pagina sa oficiala, Agenda activitatilor din Parlamentul European aferenta saptamanii 14-20 noiembrie 2016. RAMONA MANESCU va sustine, marti, o prezentare in cadrul unui eveniment organizat de Directia de Comunicare a Parlamentului, dedicat comunicarii cu noile generatii, precum „Milenialii” si „Generatia X”.

„O noua saptamana de lucru in Parlamentul European care incepe cu sedinta Comisiei de Afaceri Externe (AFET) si o audiere publica pe tema politicii externe a UE in regiunea Sahel.

Nordul Africii, dar in aceeasi masura si Africa Sub-Sahariana sunt zone fierbinti, aflate in imediata vecinatate a Uniunii Europene, care inca sunt dominate de instabilitate atat politica cat si economica. Organizatii teroriste precum Al-Qaeda, Al-Shabaab sau Boko Haram sunt o amenintare reala pentru securitatea a multor milioane de africani, fiind una dintre motivatiile celor care au ales sa emigreze catre Europa.

Marti voi sustine o prezentare in cadrul unui eveniment organizat de Directia de Comunicare a Parlamentului, dedicat comunicarii cu noile generatii, precum „Milenialii” si „Generatia X”. Social Media au inceput sa domine in randul canalelor de comunicare, inclusiv cea politica, mai ales pentru cei tineri. Dezbaterea va aduce fata in fata membri ai Parlamentului European, jurnalisti si comunicatori alaturi de o audienta formata din tineri de la care ma astept sa vina foarte multe intrebari.

Miercuri voi participa la o Conferinta Internationala organizata de The Atlantic Treaty Association (ATA) ce are ca tema cooperarea dintre NATO si UE dupa Summitul de la Varsovia, in contextul amenintarilor hibride. Tema este de mare interes si pentru Romania, care nu este de loc ferita de amenintarile de acest fel.

Joi -ultima zi cu activitate in Parlament din aceasta saptamana sunt invitata sa particip la un Forum organizat de Consiliul Ambasadorilor Arabi din Bruxelles, dedicat unor teme precum:

• Toleranta in Islam si respingerea urii, violentei si extremismului

• Femeile in lumea araba – intre religie si traditie”, a notat RAMONA MANESCU pe pagina sa oficiala.

Sursa foto: ramona-manescu.ro