Rapid a facut recurs la FRF impotriva deciziei de disputare a unui meci fara spectatori

FC Rapid a anuntat, joi, intr-un comunicat postat pe site-ul oficial, ca a depus un memoriu la Comisia de Recurs a FRF impotriva deciziei de disputare a unui meci fara spectatori, luata de Comisia de Disciplina ca urmare a incidentelor provocare de fanii giulesteni la partida cu Petrolul Ploiesti.

“Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal a aplicat clubului Rapid, in sedinta din data de 20.08.2014, o penalitate de 10.000 lei si disputarea unui joc fara spectatori. Fotbal Club Rapid a atacat decizia la Comisia de Recurs a FRF si asteapta un verdict favorabil sperand ca suporterii rapidisti vor avea posibilitatea de a urmari pe stadion partida de duminica seara, cu Astra Giurgiu”, se arata in comunicatul citat.

Vezi aici rezultatele din etapa a IV-a – Liga I

Conducerea FC Rapid face si un apel la suporterii proprii sa evite pe viitor provocarea de incidente sau scandarea unor lozinci care pot duce la sanctiuni ale Comisiei de Disciplina.

Daca decizia Comisiei de Disciplina a FRF ramane defintiva, echipa Rapid va disputa fara spectatori partida de pe teren propriu cu Astra Giurgiu, programata, duminica, de la ora 19.00, in cadrul etapei a V-a a Ligii I.