RAPID a fost RETROGRADATA in Liga a II-a! UPDATE FOTO DECIZIE

UPDATE: Rapid trebuie sa returneze si cei 200 de mii de euro pe care ii luase avans de la LPF din drepturile de televizare!

UPDATE: Partidele cu FC Vaslui si Viitorul Constanta pe care Rapid le-a disputat in primele doua etape din acest sezon al Ligii I vor fi anulate! Concordia Chiajna va juca impotriva celor doua formatii, datele de disputare urmand a fi comunicate ulterior!

UPDATE: Mail-ul cu decizia oficiala de la TAS a fost primit de Concordia Chiajna la ora 11.55!

UPDATE: Nicolae Cristescu, finantator Rapid: “Sunt luat pe nepregatite. Eu nu stiu nimic. Ar fi o mare nedreptate. Avand in vedere ca toate capetele de acuzare au fost respinse anterior, azi ma asteptam sa se dea doar motivarea. Normal ar fi sa se joace cu doar 17 echipe in Liga I daca vom fi retrogradati. se creeaza un precedent periculos, pentru ca TAS nu are competenta de a intoarce o decizie a FRF.

Va dati seama ca planurile noastre sunt date peste cap, nu mai putem face achizitii. este o mare nedreptate, pentru ca trebuia sa primeze criteriul sportiv. Noi ne-am castigat, de doua ori, dreptul de a ramane in Liga I. Sunt bulversat, ne pregateam de meciul cu Steaua si acum a venit aceasta veste ca o ghilotina. deocamdata asteptam si ceva oficial, dupa care vom face toate demersurile necesare ca sa intoarcem aceasta decizie”, a declarat acesta pentru postul Realitatea Tv.

UPDATE: Dumitru Dragomir asteaptă hartia oficiala de la TAS: “Daca TAS a dat aceasta hotarare, noi trebuie sa o punem in aplicare, nu avem loc de intors si de interpretari. Pana nu primim motivarea, nu putem face nimic. Daca primim hartia pana la meciul Steaua – Rapid, acesta nu se mai joaca”, a declarat la Digi24 presedintele LPF.

UPDATE: Federatia Romana de Fotbal a confirmat informatia! RAPID BUCURESTI a fost exclusa din LIGA I!!!!

Meciul dintre STEAUA si RAPID nu se mai joaca! Echipa giulesteana a fost retrogradata in Liga a II-a! Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a dat castig de cauza Concordiei Chiajna.

Conform gsp.ro si prosport.ro, meciul dintre Steaua si Rapid nu se va mai disputa deoarece gruparea giulesteana a fost exclusa din Liga I in urma unei decizii luate de Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS).

Nicolae Cristescu, unul dintre proprietarii Rapidului, a fost contactat de prosport.ro, acesta declarand ca echipa feroviara nu a fost instiintata oficial despre acest lucru, deci nu poate comenta nimic deocamdata.

Mircea Minea, primarul orasului Chiajna si totodata presedintele clubului Concordia, a declarat la randul sau ca gruparea ilfoveana a avut castig de cauza la TAS si va evolua in Liga I.

TAS a dat decizia finala si definitiva in cazul plangerii depuse de oficialii clubului Concordia Chiajna in legatura cu legitimitatea deciziei luate de FRF si LPF in cazul meciului de baraj pentru mentinerea in Liga I disputat in data de 13 iulie si castigat de Rapid cu scorul de 2-1.

Sursa foto: gsp.ro