RAPID a promovat pe plan sportiv in LIGA I insa asteapta decizia TAS

Rapid a terminat la egaliate, 2-2, partida cu CSMS Iasi, promovand matematic sip e plan sportiv in LIGA I, insa giulestenii asteapta sentinta TAS pentru a afla daca vor juca la anul in primul esalon.

Rapid avea nevoie astazi, in ultimul meci din etapa a IX-a a play-off-ului seriei I de un punct pentru a fi promovata matematic si sportive in LIGA I in situatia in care va primi licenta in urma apelului de la TAS.

De cealalta parte, CSMS IASI, deja promovata in LIGA I, a jucat la capacitate maxima, iar dup ace Coman a deschis scorul in minutul 36 a trecut la conducere prin reusitele semnate de Al.Coman, in minutul 77, autogol, si Onofras, 83.

Citeste si: RAPID are PATRONI NOI / Primele declaratii ale noilor sefi din Giulesti

Rapid a egalat insa pe final, prin Coman, in minutul 88, si si-a asigurat, matematic si sportive, locul care o promoveaza in LIGA I.

Citeste si: CS UNIVERSITATEA CRAIOVA si CSMS IASI au PROMOVAT matematic in LIGA I 

CS Universitatea Craiova si-a asigurat si ea promovarea in Liga I, dupa ce a remizat in deplasare cu CS Metalul Resita, scor 1-1, in penultima etapa a fazei de play-off din Seria 2 a Ligii II. Dupa ce a deschis scorul prin Silviu Izvoranu in minutul 74, Craiova s-a vazut egalata doar 5 minute mai tarziu, dupa golul lui Bresneni.

Rezultate inregistrate sambata:

Seria I – play-off – Etapa 9

ACS Berceni – ASC Bacau 1-3

CS FC Clinceni – AFC Unirea 04 Slobozia 3-1

Rapid – CS Municipal Studentesc Iasi, 2-2

Seria a II-a – play-off – Etapa 9

CSM Ramnicu Valcea – ACS FC Olt Slatina 2-1

CS Metalul Resita – CS Universitatea Craiova 1-1

AS FC ASA Targu Mures – ACF Gloria Bistrita 5-0  – In urma acestui rezultat, Targu Mures a promovat matematic in Liga I.