Rapid afla pe 31 martie daca intra in faliment

Rapid Bucuresti urmeaza sa afle luni, pe 31 martiem daca va intra in faliment si va juca la anul in liga a patra sau daca primeste licenta si poate juca in prima liga in cazul unei promovari la finele sezonului.

Soarta clubului Rapid depinde de Tribunalul Bucuresti care va decide daca planul de reorganizare este viabil sau daca echipa din Giulesti va intra in faliment. Vineri a avut loc un nou termen in acest dosar, dar magistratii au decis ca mai au nevoie de timp pentru a delibera soarta Rapidului.

Citeste si: RAPID BUCURESTI: Plan de reorganizare aprobat sau retrogradare in Liga a IV-a? 

Astfel, hotararea privind planul de reorganizare al “alb-visiniilor” a ramas in pronuntare, urmand a fi facuta publica luni, pe 31 martie. Tot in aceasta zi, giulestenii pot depunde la FRF dosarul de licentiere, fara acest dosar echipa neavand drept de promovare in Liga 1, asa ca hotararea Tribunalului este asteptata cu deosebit interes de rapidisti.

Clubul din Grant se afla in insolventa din decembrie 2012, instanta respingand pana acum de mai multe ori planul de reorganizare depus de administratorul judiciar.