RAPID are PATRON nou ! Giulestenii au numit si ANTRENOR principal

RAPID are incepand de astazi atat PATRON, cat si un nou ANTRENOR principal, lucrurile in Giulesti parand ca reintra in normal dupa o perioada mai lunga de incertitudine.

VALERII MORARU, proprietar al companiilor Azuga Waters si Perla Covasnei, e noul proprietar al giulestenilor incepand de joi dupa-amiaza, mmul de afaceri moldovean oferind 500.000 de euro acum, urmand sa mai achite inca 500.000 de euro inainte de retur.

Citeste si: CUPA LIGII: RAPID-STEAUA 1-2(1-1) / KESERU o duce pe STEAUA in sferturile de finala 

VALERII MORARU s-a intalnit cu administratorul judiciar al Rapidului, Cristina Andronache, pentru a pune la punct ultimele detalii inainte de semnarea contractului de preluare a clubului, inatlnirea la care au luat parte si Adrian Zanfir, fostul patron, dar si Nicolae Manea, team managerul Danut Perja, si noul antrenor al Rapidului, IONEL GANEA.

Citeste si: S-a intors roata: RAPID BUCURESTI l-a dat in JUDECATA pe GEORGE COPOS 

IONEL GANEA a semnat si el, tot joi, un contract cu formatia din Giulesti, fiind ales de conducerea clubului Rapid in urma unui concurs de CV-uri sa prea functia de antrenor principal. In varsta de 40 de ani, fostul atacant a mai antrenat echipele Dinamo II, Sanatatea Cluj, Rapid Chisinau si ultima oara Universitatea Cluj.