RAPID are PATRONI NOI / Primele declaratii ale noilor sefi din Giulesti

Rapid si-a schimbat incepand de ieri patronii dupa ce Adrian Zamfir si Nicolae Cristescu au semnat predarea actiunilor pe care le detineau la clubul din Giulesti unui grup de suporteri.

Presedintele echipei, Nicolae Manea, a anuntat ca, incepand de vineri, Rapid are patru patroni noi, al caror nume nu este cunoscut deocamdata. “Nu vor nici ei sa iasa in fata, dar sunt oameni care vor binele Rapidului”, a spus Nicolae Manea pentru Digi Sport. Oficialul gruparii giulestene a spus ca a vazut cu ochii sai actele prin care actiunile au fost cedate.

“Vineri s-au semnat actele de cedare a actiunilor de catre domnul Zamfir catre 4 persoane pe care, sincer, nu le stiu. Mi-au aratat documentele si am inteles ca nu vor nici acesti oameni sa iasa in fata”, a mai spus Manea.

 Citeste si: ADRIAN ZAMFIR si-a dat demisia de la RAPID

Cei patru noi actionari au vorbit in premiera despre planurile noi, declarand in acelasi timp ca Rapid a ajuns pe mana suporterilor: “Asta inseamna ca fiecare rapidist este de astazi actionar la Rapid.”, afirma unul dintre ei, pentru DigiSport.”De un lucru puteti fi siguri, Rapidul va merge OBLIGATORIU INAINTE! Rapidul este al nostru, al suporterilor. Noi, cei patru care am preluat actiunile, suntem doar o interfata a tuturor suporterilor. Asta inseamna ca fiecare rapidist este de astazi actionar la Rapid. Am preferat sa nu ne dezvaluim identitatea pentru a asigura un climat de liniste negocierilor.

 Citeste si: NICOLAE MANEA, ANUNT IMPORTANT pentru fanii RAPIDULUI! 

In zilele urmatoare vom organiza o conferinta de presa in care ne vom prezenta intentiile. De un lucru puteti fi siguri, Rapidul va merge OBLIGATORIU INAINTE!”, au tinut sa adauge cei 4 actionari tot pentru DigiSport.